Ποδόσφαιρο

«Κόκκινο» το αεροδρόμιο: Αποθέωση του Ολυμπιακού από τον κόσμο (vid)

Ακούστε το άρθρο

Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή του Ολυμπιακού που έφτασε το απόγευμα στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος“, από εκατοντάδες φιλάθλους που πήγαν να υποδεχτούν τους θριαμβευτές του Λονδίνου.

Στο επίκεντρο της αποθέωσης ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και ο σταρ Ματιέ Βαλμπουενά, όπως και ο χρυσός σκόρερ Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Φωτογραφίες και βίντεο από την υποδοχή των οπαδών

"Έπεσε" το αεροδρόμιο: Αποθέωση του Ολυμπιακού από τον κόσμο

ολυμπιακός

ολυμπιακός
ολυμπιακός
ολυμπιακός

“Τρέλανε” την ποδοσφαιρική Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Απίστευτος, μοναδικός και ηρωικός ο Ολυμπιακός, υποχρέωσε τους Λονδρέζους στην αποχώρηση από το Europa League.

Η ομάδα του Πειραιά έφερε τα πάνω-κάτω στη ρεβάνς με την Άρσεναλ στο “Emirates” και με απίστευτο γκολ… buzzer beater του Ελ Αραμπί στο 119΄ πήρε στην παράταση μία από τις μεγαλύτερες (αν όχι τη μεγαλύτερη) πρόκριση της ιστορίας του για τους “16” του Europa League, “γκρεμίζοντας” με 2-1 το “σπίτι” των “κανονιέρηδων”.

Η νίκη και η μεγάλη πρόκριση αποτελεί πραγματική δικαίωση των παικτών αλλά και του τεχνικού επιτελείου με πρώτο τον προπονητή Μαρτίνς ο οποίος πίστευε στη νίκη.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε δυνατά, έξυπνα, αμύνθηκε με ένταση και το σημαντικότερο, δεν “ταμπουρώθηκε” πίσω. Έστειλε το ματς στην παράταση αφού ο Σισέ στο 53′ πάγωσε το Λονδίνο. Το άγχος πήγε στην Άρσεναλ η οποία ήταν ανούσια και με ίχνος υπεροψίας.

Στο 113′ όμως ο Ομπαμεγιάνγκ με ένα υπέροχο όσο και άπιαστο σουτ έριξε στα σχοινιά τους “ερυθρόλευκους”, οι οποίοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Στο 119′ και ενώ οι μνήμες απ΄οπαλαιότερους αποκλεισμούς είχαν επιστρέψει, ήρθε ο Ελ Αραμπί να γράψει το 1-2.

Το γλέντησε Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον γιο του Μιλτιάδη, αλλά και στενούς του συνεργάτες, γλέντησαν με την ψυχή τους την πρόκριση σε γνωστό ελληνικό νυχτερινό κέντρο που υπάρχει στο Λονδίνο.

Στο γνωστό “Elysee” ο ηγέτης του Ολυμπιακού, διασκέδασε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, ενώ το μικρόφωνο πήρε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος είχε βρεθεί στο “Emirates” για να παρακολουθήσει τον αγώνα, και τραγούδησε το “Η θάλασσα του Πειραιά”.

Στο “Elysee” άλλωστε, βρέθηκαν και πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού που είχαν ταξιδέψει στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

via

Όλη η επικαιρότητα