Sexy

«Κολάζει» η σύζυγος του Ρομπέρτο φορώντας μόνο ένα… στεφάνι!

23ea3ad728065adf6c8c6fb17d787ca2.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πριν λίγες ημέρες η Μάρτα μας είχε συστήσει σχεδόν όλη την οικογένεια της με φωτογραφία που ανέβασε στο twitter. Αυτή τη φορά πόσταρε άλλη μία μαζί με τις τρεις αδερφές της, στην οποία φοράνε όλες τους από ένα στεφάνι και… μόνο.

Οπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, η οικογένεια της Μάρτα Ντομίνγκες δεν έχει μόνο μία ωραία γυναίκα. Η Μάρτα μάλιστα συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες της οικογένειάς της στο Twitter, περήφανη για τα καλά γονίδια.

Η πανέμορφη σύζυγος του Ρομπέρτο είναι 26 ετών. Παντρεύτηκαν το 2011 και έχουν δύο παιδιά: την Μπελίσε, 4 ετών, και τον Εντσο, ενός έτους. Η σύζυγός του είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία σε κάθε εμφάνισή της μαγνητίζει και γίνεται «the talk of the stadium».

Η Μάρτα είχε χαράξει τη δική της διαδρομή στον φανταχτερό κόσμο της showbiz, τον οποίο εγκατέλειψε όμως για να ακολουθήσει τον σύζυγό της. Το 2006, σε ηλικία 19 ετών, έκανε το πρώτα της βήματα στην πασαρέλα και μάλιστα είχε κερδίσει τον τίτλο ομορφιάς  της «Μις Τενερίφης». Δεν θέλησε όμως να συνεχίσει να εργάζεται ως μοντέλο αφού κρυφό της όνειρο ήταν να γίνει τραγουδίστρια. Ετσι μόλις της παρουσιάστηκε η ευκαιρία δεν την άφησε να πάει χαμένη. Εγινε η  τραγουδίστρια ενός εκ των πιο πετυχημένων συγκροτημάτων στην ιστορία της ισπανικής ποπ μουσικής, του Olé Olé – επιφώνημα που κερδίζει πλέον στην κερκίδα όπου κάθεται για να παρακολουθήσει τον άντρα της. Αλλά, όπως λένε και στο ποδόσφαιρο, «δεν την ήθελε η μπάλα», και αυτό γιατί λίγους μήνες αργότερα το συγκρότημα διαλύθηκε. Από τότε αφοσιώθηκε στον Ρομπέρτο, με τον οποίο τελικά έκαναν οικογένεια. Τον παρακολουθεί σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

Στην Ελλάδα δεν έχει λείψει ποτέ από το «Γ. Καραϊσκάκης». 

Η Μάρτα στον αριστερό της καρπό έχει χτυπήσει ένα τατουάζ που απεικονίζει το γράμμα «R»: δηλαδή το πρώτο γράμμα του ονόματος του συζύγου της. «Εκανα αυτό το τατουάζ γιατί ο Ρομπέρτο με σημάδεψε για όλη μου τη ζωή και τον κουβαλάω πάντα μαζί μου», δηλώνει η 26χρονη καλλονή από την Τενερίφη.

Όλη η επικαιρότητα