Επιχειρήσεις Ηλεία

Οι κομμωτές της Ηλείας κέρδισαν τις εντυπώσεις στην «HairProf»

Ακούστε το άρθρο

Εκεί που χτυπά η «καρδιά» της μόδας, εκεί απ’ όπου…ξεκινά η μόδα, βρέθηκαν οι κομμωτές της Ηλείας, που συμμετείχαν στην μεγαλύτερη Επαγγελματική Έκθεση Κομμωτηρίου της Ελλάδας, την «HairProf». Πήραν γνώσεις, ενημέρωσαν για τις νέες τάσεις της μόδας – κατευθείαν από το εξωτερικό και τον διεθνούς φήμης Cos Sakkas – ενώ απέσπασαν κολακευτικά σχόλια και το χειροκρότημα των συναδέλφων τους από την παρουσίαση του δικού τους καλλιτεχνικού προγράμματος, επί σκηνής.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο 11 μέχρι και τη Δευτέρα 13 Μαρτίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα, και το Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών Ν. Ηλείας, έδωσε δυναμικό παρών με 70 περίπου μέλη του από όλη την Ηλεία, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της μόδας σε κουρέματα, χτενίσματα και τεχνικές εργασίες αλλά και για τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν. Κι όλα αυτά τα «φέρνουν» εδώ, για τους πελάτες τους, που τους εμπιστεύονται και τους στηρίζουν.

Δυναμικό Ηλειακό παρών

Το Σάββατο διεξήχθησαν οι παρουσιάσεις και οι διαγωνισμοί για τις Σχολές Κομμωτικής απ’ όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν στην Έκθεση.

Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ο Διαγωνισμός Γυναικείου Κουρέματος – Χτενίσματος, με τον πρόεδρο του Συλλόγου της Ηλείας, Γιάννη Διονυσόπουλο, να συμμετέχει ως ένας από τους κριτές. Ωστόσο, στο Barber Festival που ακολούθησε, η Ηλεία έδωσε το παρών με συμμετοχή, αυτή του Εφόρου του Σωματείου της Ηλείας, κομμωτή Σάκη Νιάρχου. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το κεντρικό σόου που έδωσε η «Artistic Team» της Ακαδημίας TΟΝI&GUY, με εξαμελή ομάδα και επικεφαλής τον Διεθνή Καλλιτεχνικό Διευθυντή και Υπεύθυνο Εκπαίδευσης, Cos Sakkas.

Τη Δευτέρα, ήταν οι σειρά της Καλλιτεχνικής Ομάδας της Ηλείας, που συστήθηκε ειδικά για την «HairProf», με τον Γιάννη Διονυσόπουλο και τους ταλαντούχους νέους κομμωτές της Ηλείας Παναγιώτα Βένδρα, Ευγενία Κατσάμπουλα, Κώστα Παπανδρινόπουλο και Ντίνο Πλανήτερο να κερδίζουν τις εντυπώσεις επί σκηνής και το θερμό χειροκρότημα των συναδέλφων τους.

Οι κομμωτές της Ηλείας, επέστρεψαν με γνώσεις και ωραίες αναμνήσεις, τιμητικές πλακέτες για την συνδρομή και συμμετοχή τους στην επιτυχία της έκθεσης, με τον πρόεδρο Γιάννη Διονυσόπουλο να αποκαλύπτει ότι η συνάντηση με Ηλείους διακριμένους κομμωτές στην έκθεση της Αθήνας «γέννησε» αρκετές ενδιαφέρουσες ιδέες για δράσεις στο μέλλον.

Όλη η επικαιρότητα