Lifestyle

Κόνι Μεταξά: “Οι γυναίκες στην Ελλάδα το παίζουν παρθένες”

Ακούστε το άρθρο

Στα 26 της χρόνια και με περισσότερους από 150 χιλιάδες followers στο instagram, η Κόνι Μεταξά είναι σίγουρο πως κάνει εντύπωση όπου κι αν εμφανιστεί/ φωτογραφηθεί/ δώσει συνέντευξη. Ειδικά το τελευταίο.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Down Town, αναδημιουργώντας τα πιο διάσημα εξώφυλλα του περιοδικού “Playboy”, ενώ ταυτόχρονα μιλάει για τους άντρες, τις γυναίκες, τη ζήλια και την αληθινή Κόνι.

Ακολουθούν μερικές από τις απαντήσεις της που θεωρήσαμε χρέος μας να αναπαράγουμε. Κυρίως γιατί μιλάει για σένα, για μένα, για όλες τις Ελληνίδες. Κόνι μου, κάπου εκεί στο τσουβάλιασμα και τους χαρακτηρισμούς, την έχασες τη μπάλα, έτσι;

“Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Έλληνες έχουμε ταμπού. Οι ρίζες μας δεν είναι έτσι. Στην αρχαία Ελλάδα κυκλοφορούσαν όλοι γυμνοί. Επίσης, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που δεν είχε κάνει γυμνό στα 90s. Και μετά ξαφνικά γίναμε όλοι Χουάνες Παρθένες”.

Το 90% των πρώην μου είναι άσχημοι με χιούμορ. Είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος.

Κάθε φορά που κάνω σχέση και ανεβάζω φωτογραφία, την επόμενη μέρα χωρίζω. Με ματιάζουν“.

Δεν είμαι κακό κορίτσι απλώς δεν είμαι νορμάλ. Με την έννοια του καλλιτέχνη. Επίσης δεν γίνεται να είναι νορμάλ κάποιος που θα κάτσει μαζί μου. Ο άνθρωπος πρέπει να είναι τρελός ή προβληματικός. Το καλό παιδί δε γίνεται να κάτσει με κάποια σαν κι εμένα“.

Οι γυναίκες στην Ελλάδα είναι κρυφοπουτάνες. Το παίζουν όλες συντηρητικές, αλλά δεν ξέρω καμία που να μην έχει κερατώσει τον γκόμενό της. Και το παίζουν όλες παρθένες. Εγώ δεν έχω κερατώσει ποτέ στη ζωή μου. Όταν είμαι εκεί, είμαι εκεί. Το καταλαβαίνει ο άλλος, είμαι πολύ δεδομένη.

Κάνω σκηνές. Με χωρίζουν επειδή είμαι υπερβολικά ζηλιάρα. Είχα δει φίλο μου να κοιτάει μια πρώην του στο facebook. Πήρα το laptop και το έσπασα. Μου είπε να το πληρώσω, οπότε πήρα τα τέτοια μου. Και με χώρισε και το πλήρωσα. Κόστιζε 2000 ευρώ και μου πήρε 3 χρόνια για να το ξεπληρώσω. Αμερικάνος ήταν“.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα