Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτρεξε τελικά στον Μαραθώνιο; – Χαμός στα social media

Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει κάποιο κενό στον πίνακα με τις επιδόσεις της…

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να πάρει μέρος και φέτος στον αγώνα των 5 χλμ στο Μαραθώνιο και φυσικά ανέβασε και φωτογραφία στα social media. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες επικρατεί ένας χαμός για το αν τελικά έτρεξε ολόκληρη τη διαδρομή ή όχι.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να συμμετάσχει στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων αναρτώντας φυσικά και φωτογραφία που το αποδεικνύει την παρουσία της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Είμαι πολύ χαρούμενη για τη φετινή μου συμμετοχή και ακόμα περισσότερο για το ρεκόρ συμμετοχών στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού» Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες”, ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία.

Είμαι πολύ χαρούμενη για τη φετινή μου συμμετοχή και ακόμα περισσότερο για το ρεκόρ συμμετοχών στο πλαίσιο της ενίσχυσης του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» και του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακού» Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες ?? _______________________________________________________________________________________________________________ Photo credits ? @kleoniki.visuals #ama2017 #athensmarathon #5km #saucony #sauconyoriginals #sauconygreece #ad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις

Βέβαια, κάποιος (θαυμαστής/hater/stocker?) αποφάσισε να ψάξει λίγο την επίδοση της γνωστής παρουσιάστριας κι έτσι, μπήκε στην επίσημη σελίδα του αυθεντικού Μαραθωνίου και πληκτρολόγησε τον αριθμό που είχε η Σπυροπούλου.

Στον πίνακα που ακολουθεί φαίνεται πως  η γνωστή παρουσιάστρια, πέρασε από το σημείο ελέγχου στο 1,2 χιλιόμετρο και τερματίζει μετά από 32 λεπτά. Στο μεταξύ, όμως, δεν υπάρχει καταχωρημένος χρόνος στα 3,1 χιλιόμετρα. Είναι απόλυτα φυσιολογικό λοιπόν, να αναρωτηθεί κανείς αν όντως έτρεξε τα 5 χιλιόμετρα της απόστασης ή αν τελικά έκοψε δρόμο και έφτασε στον τερματισμό.

Πηγή: mad.tv

Όλη η επικαιρότητα