Προγνωστικά

«Κόντρα» στις ολλανδικές άμυνες

Ακούστε το άρθρο

Ο Σα έπιασε το πέναλτι στις καθυστερήσεις και το g/g στο Μπασακσεχίρ – Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Πάμε να δούμε τα σημερινά, όπου δεν θα ανοιχτούμε…

Παρότι υπάρχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, δεν μας εμπνέουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια για ποντάρισμα.

Γράφει στο Bet-hoven o Αντώνης Κόκκινος

Πάω στη Σερβία εκεί όπου η Παρτιζάν θα υποδεχθεί την Μαλάτιασπορ και έχει τον πρώτο λόγο, τόσο για νίκη, όσο και για πρόκριση στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Οι Σέρβοι είναι πολλή έμπειρη ομάδα, έχει παίξει πάρα πολλά τέτοιου είδους παιχνίδια, ενώ έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και στο πρωτάθλημα τους.

Φαίνεται πως η κακή περσινή χρονιά, έχει μείνει πίσω τους για τα καλά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε τέσσερα φετινά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και προκριματικά Γιουρόπα, μετράνε ισάριθμες νίκες, δίχως να δεχθούν καν γκολ.

Στην έδρα τους είναι πανίσχυροι και έχουν απέναντι τους μια ομάδα, που θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της εκτός συνόρων, δεν έχει εμπειρία και υστερεί σε βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με τη Παρτιζάν.

Κοίταξα να πω την αλήθεια το διπλό της ΑΕΚ, αλλά είναι το πρώτο επίσημο και θα το πάει συντηρητικά. Επίσης δίνω τύχη στον Ατρόμητο, με τη Λέγκια να μην πείθει, αλλά δεν θα ποντάρω. Δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη μέσα στη Μόλντε και πρώτος του στόχος, πρέπει να είναι το εκτός έδρας γκολ για να έχει τύχη στη ρεβάνς.

Μόνο με το ματς της Παρτιζάν κόντρα στη Μαλάτιασπορ λοιπόν θα ασχοληθώ σήμερα, με τον άσο στο 1.95 να μπαίνει στο παιχνίδι μου, για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω.

Όλη η επικαιρότητα