Ηλεία

Κοπή πίτας του συνδέσμου των εν Αθήναις Πυργίων: Πρεσβευτές του Πύργου… (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Στις 6 Φεβρουαρίου 2017, ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Πυργίων έκοψε την πίτα στο ξενοδοχείο Royal Olympic (σ.σ. στην αίθουσα «Panorama», με την ανεμπόδιστη θέα της Αθήνας, του Λυκαβηττού, της Ακρόπολης και των Στύλων του Ολυμπίου Διός).

Περισσότεροι από 150 Πύργιοι, μέλη και φίλοι του Συνδέσμου, συγκεντρώθηκαν, περνώντας πολύ ευχάριστες στιγμές. Ένα απόγευμα, το οποίο διήρκεσε, τελικά, ως τις 11 το βράδυ, γιατί δεν αποχωρούσε κανείς… Είχε αρκετά χρόνια να επιτευχθεί τόσο μεγάλη συνεστίαση των μελών του Συνδέσμου και η χαρά όλων που στο αντίκρισμα γνωστών προσώπων ήταν πολύ μεγάλη.

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. εργάστηκαν πολύ σκληρά για την επιτυχία της συγκέντρωσης αυτής, με αξιοσημείωτη την προσπάθεια της Επιτροπής των Κυριών για τις κοινωνικές εκδηλώσεις με επικεφαλής την κυρία Πόπη Καϋμενάκη, πρ. πρόεδρο του Συνδέσμου.

Παράλληλα ο Σύνδεσμος ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν δώρα για τη λοταρία, το ιατρικό κέντρο «Ασκληπιός» και την οικογένεια Πουλαντζά, τους ταλαντούχους Ηλείους εικαστικούς Αριστείδη Χρυσανθόπουλο, Πένυ Κωνσταντίνου και Δήμητρα Καραχάλιου, καθώς και τον Νίκο Βλαχαντώνη.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή, μεταξύ άλλων, ο Πύργιος βουλευτής, πρώην αν. Υπουργός Κώστας Τζαβάρας (σ.σ. συνοδευόμενος από την κόρη του Μελίνα), ο Πύργιος πρώην βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης, η πρώην βουλευτής Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Διονύσης Καλαματιανός (σ.σ. πρώην διοικητής του ΙΚΑ και παλαιότερο μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου), ο πρώην νομάρχης και βουλευτής Λακωνίας και Γεν. Γραμματέας του Δήμου Αθηναίων Γρηγόρης Αποστολάκος (σ.σ. Πύργιος από τη μητέρα του Ελένη), ο Ηλείος Μπάμπης Καούκης, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δήμου Ιλίου και η πολιτευτής Ολυμπία Βλαχαντώνη.

Δείτε Φωτογραφίες

Βένια Τσιλιμίγκρα, Γιάννης Αναστασόπουλος
Βούλα Θεοδωροπούλου, Σ. Θεοδωρόπουλος, Νίκος Καχτίτσης
Εύα και Βαρβάρα Παπαδημητρακοπούλου
Χαράλαμπος Ρουμελιώτης, Βένια Τσιλιμίγκρα, Παναγιώτης Τράπαλης
Ελένη Αναστοπούλου, Νίκη Ματσούκα, Σία Ψαχούλια
Γιάννης Τσεκλένης, Λένα Αγγελοπούλου
Πέτρος Μιχαλαράκος, Τζουλιάννα και Φώτης Δημητρακόπουλος
Γιάννης Σπυρόπουλος, Νίκη Μπακογιάννη, Βένια Τσιλιμίγκρα, Πινιώ Μπίστολα
Δήμητρα Μιχαλοπούλου, Ζωή Γκολφινοπούλου, Νούλη Μονοκρούσου
Νέλυ Μπαμπίλη, Μαίρη Σπυροπούλου-Θεοδωρίδου
Λέλα Καρανικολού, Γωγώ Καβελλάρη-Παλιούρη, Ξένη Καβελλάρη-Τζαμαλούκα
Λιάνα Ανδρουτσοπούλου, Αθηνά Πάσχου, Αλέξανδρος Ζενέλης, Ρένα Βαβάλη-Κολλαϊτη, Λυκούργος Παπαϊωάννου
Πόπη Καϋμενάκη
Βένια Τσιλιμίγκρα, Δημήτρης Δουφεξής, Πόπη Καϋμενάκη, Πέλλη Κουκουμέλη, Εβίτα Δουφεξή-Κανέλλου, Γεωργία Καϋμενάκη, Βασιλική Βλαχαντώνη, Λένια Σπηλιοπούλου
Πίτσα Γιαννοπούλου, Καλλιόπη Καλάβρια
Γρηγόρης Αποστολάκος, Κώστας Τζαβάρας, Μελίνα Τζαβάρα, Σπύρος Δημητρακόπουλος, Γιάννης Σπυρόπουλος
Ερρίκος Αγγελόπουλος, Γιώργος Πατήρης, Ζαχαρίας Πατήρης, Γωγώ Πατήρη
Στο μπροστινό τραπέζι: Η κυρία και ο κύριος Αλεξανδρόπουλος, καθιστή ανάμεσα τους η Καίτη Σκόρνου-Δημητρακοπούλου, όρθια η Σοφία Τελιοπούλου, πίσω της ο Νίκος Μπακόπουλος
Ήρα και Κωνσταντίνα Νικολετοπούλου

Όλη η επικαιρότητα