Χωρίς κατηγορία

Κορίνα Τσοπέη: Πως είναι σήμερα η Μις Υφήλιος του 1964;

Ακούστε το άρθρο

Η Μανιάτισα Κορίνα Τσοπέη ήταν κόρη στρατιωτικού και φόρεσε το στέμμα της Μις Υφήλιος το 1964 και ήταν η πρώτη Ελληνίδα που έφερε στη χώρα έναν τόσο σπουδαίο τίτλο ομορφιάς.

Η Τσοπέη ζούσε επί πολλά χρόνια στις ΗΠΑ και έκανε δυο γάμους: Έναν με τον πλαστικό χειρουργό Dr. Steven Zax με τον οποίο απέκτησε τρεις γιους και τη δεύτερη φορά με τον παραγωγό Freddie Dields.

Ο πρώτος της σύζυγος όπως είχε δηλώσει η ίδια την εγκατέλειψε και αυτό ήταν κάτι πολύ δύσκολο για εκείνη αφού έπρεπε να βρει τα πατήματά της και να σταθεί στα πόδια της με τρία παιδιά.

Είχε πει όμως ότι  “Στην πραγματικότητα, ο πρώτος μου σύζυγος μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω έναν δεύτερο υπέροχο άντρα”, με τον οποίο έμεινε από το 1981 ως το θάνατό του το 2007.

Η πρώην Μις Υφήλιος κατοικεί ακόμη στην Καλιφόρνια και πιο συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες αλλά ταξιδεύει συχνά και αυτό όπως λέει τη “γεμίζει” πολύ. Κάνει ταξίδια με τις φίλες της, τα παιδιά και τα εγγόνια της ενώ κάθε χρόνο έρχεται για 6 εβδομάδες η Κορίνα στο σπίτι της στη Μύκονο.

Αυτή τη φορά η κυρία Τσοπέη πέρασε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα και ο Νίκος Μαστοράκης την απαθανάτισε μαζί με το δημοσιογράφο Δημήτρη Λυμπερόπουλο ο οποίος έχει μείνει γνωστός και ως ο βιογράφος του Ωνάση.

O λόγος που ήρθε αυτή τη φορά στην Ελλάδα είναι για να συναντήσει τον αδερφό της, Βασίλη, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην υγεία του.

Πηγή: marieclaire 

Όλη η επικαιρότητα