Μπάσκετ

Κόροιβος: Αφήνει πίσω τον ΠΑΟΚ, κοιτάζει τον αγώνα στην Λάρισα

Ακούστε το άρθρο

Να αφήσει πίσω του τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θέλει ο Κόροιβος, αφού μπροστά του έχει το παιχνίδι της Λάρισας με τον ΓΣΛ Φάρο, που είναι πολύ σημαντικός για την πορεία της ηλειακής ομάδας στο πρωτάθλημα της STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE.

Σίγουρα ο τρόπος που ήρθε η ήττα από τον ΠΑΟΚ, στην παράταση, έχει πικράνει όλη την ομάδα, αλλά επειδή ο χρόνος δεν γυρνά πίσω, είναι αποφασισμένοι όλοι στον Κόροιβο να επιστρέψουν στις νίκες το Σάββατο και να πάρουν μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Σίγουρα ο αγώνας με τον ΓΣΛ Φάρο δεν θα είναι καθόλου εύκολος, αλλά ο Κόροιβος έχει δείξει ότι μπορεί να παίρνει σημαντικές νίκες και να γράφει την δική του ιστορία στο Ελληνικό μπάσκετ.

Παράπονα για την διαιτησία με ΠΑΟΚ

Παράπονα από την διαιτησία στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έχουν στο Κόροιβο, και συγκεκριμένα στέκονται σε κάποιες διαιτητικές αποφάσεις  σε κρίσιμα σημεία του αγώνα (όπως, την φάση στα 4” πριν τη λήξη του 40λεπτου με το φάουλ που δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ, αλλά και τη φάση στην παράταση που πάλι δόθηκε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ ενώ ο Κόροιβος είχε ξανά αντεπιτεθεί μειώνοντας στο σκορ και είχε πάρει και την κατοχή για επίθεση).

Χαρακτηριστικά το μέλος της διοίκησης Σάκης Κάντζος, σε δημόσια ανάρτηση του στο προφίλ του στο facebook, μίλησε για “κλοπή” τονίζοντας :

“Πέρα από την πίκρα της ήττας και την κλοπή την νίκης στην κανονική διάρκεια του αγώνα όταν το σκορ ήταν 72-71 υπέρ του Κοροίβου και 4” πριν το τέλος ανακάλυψαν φάουλ του Πόσλει κατά του Τσόχλα – που ακόμα και υποψία να υπάρχει, δεν το σφυρίζεις γιατί διαμορφώνεις αποτέλεσμα, άλλωστε ο Τσόχλας πήγαινε κάθετα προς την βασική γραμμή και όχι προς το καλάθι, δηλαδή δεν απειλούσε άμεσα – ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω το: 19 βολές ο Κόροιβος και 32 ο ΠΑΟΚ. Και επειδή είμαι λίγο περίεργος το έψαξα λίγο με τις προσωπικές βολές του ΠΑΟΚ φέτος. Σε κανένα από τα τελευταία 6 φετινά παιχνίδια του δεν υπήρχε τέτοια ανισορροπία. Για την ιστορία…

ΠΑΟΚ -Κύμη (28-29)
Τρίκαλα-ΠΑΟΚ(29-25)
ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ (22-17)
Ρέθυμνο- ΠΑΟΚ(21-25)
ΠΑΟΚ -Κολοσσός(22-18)
Κόροιβος -ΠΑΟΚ(19-32)??????

Δεν έχω τίποτα με τον ΠΑΟΚ αλλά ρε παιδιά και εμείς εκπροσωπούμε ένα νομό 200.000 κατοίκων, ο απαιτούμενος σεβασμός δεν βλάπτει ειδικά σε τούτο τον τόπο που γέννησε το Ολυμπιακό ιδεώδες…”

Όλη η επικαιρότητα