Κόροιβος Αμαλιάδας – Βόλεϊ: Ρίχνεται στη μάχη της ανόδου!

Στη μάχη της ανόδου ρίχνεται σήμερα ο Κόροιβος Αμαλιάδας που στις 7 μ.μ. θα αντιμετωπίσει στην Καλαμάτα τον Σπαρτιατικό στον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα θα δώσει – όπως και οι άλλες τρία ματς σε ισάριθμές μέρες καθώς αύριο θα παίξει με τον Θησέα και την Κυριακή με τον Άρατο.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 30/3/2018

Κ.Γ. Καλαμάτας-7μ.μ.:Κόροιβος-Σπαρτιατικός

Κ.Γ. Ακράτας-8.30μ.μ.: Άρατος -Θησέας

Σάββατο 31/3/2018

Κ.Γ. Λεχαινών-7μ.μ.: Κόροιβος-Θησέας

Κ.Γ. Νεμέας-7μ.μ.: Άρατος -Σπαρτιατικός

Κυριακή 1/4/2018

Κ.Γ. Κουκούλι Πατρών-7μ.μ.: Άρατος-Κόροιβος

Κ.Γ.  Βραχατίου-5μ.μ.: Θησέας-Σπαρτιατικός

Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς, θα στεφθεί πρωταθλήτρια Πελοποννήσου και θα πάρει μέρος στο Ειδικό Τουρνουά Ανόδου του Νότου, με τη συμμετοχή επίσης των πρωταθλητών Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Κρήτης και Δωδεκανήσων-Κυκλάδων. Από τις πέντε αυτές πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεών τους,  την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, θα πάρουν οι  τρεις πρώτες.

Δείπνο συσπείρωσης πριν την τελική φάση

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του Κοροίβου παρέθεσε δείπνο στο προπονητικό τιμ και τους βολεϊμπολίστες της ανδρικής ομάδας. Μια συγκέντρωση σε χαλαρό κλίμα, ένα δείπνο συσπείρωσης ενόψει της τελικής φάσης στον Η’ Όμιλο της Β΄ Εθνικής, που ξεκινά σήμερα στην Καλαμάτα, με αντίπαλο τον Σπαρτιατικό και θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο, με αντιπάλους το Θησέα Πατρών και τον Άρατο Κιάτου. Το «τραπέζι» έγινε στο εστιατόριο «Ο Νίκος» στην Αμαλιάδα και η αισιοδοξία ενόψει της Γ΄ Φάσης ήταν έκδηλη.