Χωρίς κατηγορία

Κόροιβος Αμαλιάδας – Βόλεϊ: Στην «μάχη» της Α2 ξεκινώντας με Ε.ΑΠ. (5 μ.μ.)

Ακούστε το άρθρο

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας, ρίχνεται από σήμερα στη μάχη της Α2 Εθνικής Κατηγορίας του βόλεϊ.

Καθώς στις 5.00 μ. μ. στο Κλειστό της Αμαλιάδας, αντιμετωπίζει  την Ε.Α.Π., μια ομάδα με δυναμική  παρουσία ακόμα και στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ (κατέκτησε την 3η θέση τη σεζόν 2008-2009), ενώ έχει αγωνιστεί παλιότερα και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (για τρεις σεζόν, 2005-2006, 2008-2009 και 2010-2011).

Από την άλλη, ο Κόροιβος του Ανδρέα Γκρουμούσα θα στηριχτεί και φέτος, κατά βάση, στα δικά του παιδιά, που έχουν ανδρωθεί στο σύλλογο και με τα χρόνια έχουν αποκτήσει εμπειρίες. Η προετοιμασία συνεχίστηκε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με καθημερινές προπονήσεις, και ολοκληρώθηκε χθες βραδυ!

Ο Κόροιβος, επιστρέφει στην Α2 Εθνική και στοχεύει στην παραμονή και καθιέρωσή του, σε ένα άκρως ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα, απέναντι σε ομάδες με πολύ υψηλά μπάτζετ και εμπειρίες.

Οι Κυανόλευκοι ευελπιστούν στην πρεμιέρα του Σαββάτου (5μ.μ. κλειστό Αμαλιάδας), να έχουν και τη συμπαράσταση του κόσμου τους για να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη, που θα τους δώσει δύναμη για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς η Ε.Α.Π. σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί «φόβητρο»!

Όλη η επικαιρότητα