Μπάσκετ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Ανακοίνωσε και Περδικάρη

Ακούστε το άρθρο

Άλλη μια σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Κόροιβος, την πέμπτη φετινή, αφού ανακοίνωσε τον Ανδριανό Περδικάρη.

Ο Ανδριανός Περδικάρης, γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1991, έχει ύψος 2,05 μ. και αγωνίζεται ως forward.

Ο νέος αθλητής της ηλειακής ομάδας που βοήθησε τα μέγιστα την Αγία Παρασκευή να παραμείνει στην Γ’ Εθνική, έχοντας 16,2 πόντους κατά μέσο όρο, επιστρέφει εκ νέου στο υψηλό επίπεδο της Α2 Ανδρών μετά την σεζόν 2014-2015, όπου και ξανά συναντάει τον Κώστα Σορώτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κόροιβου :

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή, Ανδριανό Περδικάρη.

Ο αθλητής που αποτελεί το 5ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1991, έχει ύψος 2,05 μ. και αγωνίζεται ως forward.

Είναι απόφοιτος του αμερικάνικου κολεγίου Franklin Pierce (2010-14), όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 11,3 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 2,6 ανά αγώνα. Στη συνέχεια επανήλθε στην Ελλάδα και θήτευσε σε Ηλυσιακό (2014-15) -υπό τις οδηγίες του προπονητή του και στον Κόροιβο πλέον, Κώστα Σορώτου-, Δούκα (2015-16), Ακράτα (2016-17), ενώ πέρυσι (2017-18) στην Αγία Παρασκευή είχε κατά μέσο όρο 16,2 πόντους ανά αγώνα.

Καλωσορίζουμε τον Ανδριανό στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλας της ομάδας μας»!

Από ώρα σε ώρα η απόφαση για Αστέρα

Πιθανότατα αύριο Παρασκευή, ίσως όμως και σήμερα, να μάθουμε την απόφαση της ΕΠΟ για την έφεση του Αστέρα Αμαλιάδας, σχετικά με την ήττα από τον Ηρόδοτο στα χαρτιά και την αφαίρεση πέντε βαθμών, που του στέρησε την άνοδο στη Football League.

Η έφεση του Αστέρα έχει κατατεθεί από τις 5 Ιουνίου και να έχει συζητηθεί από τις 21 Ιουνίου, εντούτοις η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ παραμένει ακόμη σε εκκρεμότητα.

Η πολύ μεγάλη καθυστέρηση έχει προκαλέσει έναν δικαιολογημένο εκνευρισμό, αφού φαίνεται πως η Επιτροπή εξετάζει ενδελεχώς την υπόθεση για να λάβει την όσο το δυνατόν πιο σωστή απόφαση.

Όλη η επικαιρότητα