Μπάσκετ

Κόροιβος: Ανοιχτή συγκέντρωση για το μέλλον της ομάδας

Ακούστε το άρθρο

Σε ανοιχτή συγκέντρωση καλεί την προσεχή Τετάρτη (14/06) τον κόσμο του ο Κόροιβος προκειμένου να σχεδιαστεί το πλάνο της νέας χρονιάς.

Στον Κόροιβο θέλουν να έχουν δίπλα τους όλους τους φιλάθλους της Ηλείας, για να σχεδιάσουν μαζί τη νέα αγωνιστική χρονιά, που είναι πολύ σημαντική για την κορυφαία ομάδα του νομού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι

Με αφορμή την έναρξη του σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική χρονιά που θα βρει την ομάδα μας και πάλι αγωνιζόμενη στην Α1 ΒΑSKET LEAGUE,  σας καλούμε σε ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο, την Τέταρτη 14/06/2017 και ώρα  21.00 .

Η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη προκειμένου η ομάδα μας να συνεχίσει να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές χαράς και περηφάνιας , και την νέα περίοδο στην βιτρίνα της Α1.

Σας περιμένουμε όλους».

*** Στα υπόλοιπα θέματα της ομάδας δεν είχαμε κάποια εξέλιξη το Σαββατοκύριακο και όπως έχουμε ξαναγράψει ίσως να αργήσουμε λίγο να έχουμε νέα. Σε ότι αφορά τους παίκτες από το ρόστερ του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε, στον Κόροιβο υπάρχει πρόθεση για παραμονή, του Αντώνη Μιχάλογλου, του Γιάννη Σαχπατζίδη και του Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη (οι δύο πρώτοι, υπηρετούν και τη στρατιωτική τους θητεία αυτό το διάστημα) καθώς και του Αμερικανού γκαρντ Τόντρικ Γκότσερ.

*** Εντωμεταξύ στις αρχές Σεπτεμβρίου είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί τουρνουά στην Αμαλιάδα, με την επωνυμία “Ηλίας Θλιβερός”, στη μνήμη του εκλιπόντος μέλους της ΚΑΕ. Και το οποίο να καθιερωθεί για να γίνεται κάθε χρόνο.

Όλη η επικαιρότητα