Αθλητισμός Μπάσκετ

Κόροιβος Μπάσκετ: «Γεμάτο γήπεδο και νίκη παραμονής!»

Ακούστε το άρθρο

Λίγες ώρες πριν από τον καθοριστικότερο αγώνα της χρονιάς με τα Τρίκαλα (13/05-17:00) στο κλειστό της Ήλιδας, όπου με νίκη ο Κόροιβος εξασφαλίζει την παραμονή στην STOIXIMAN.GR Basket League, η ΚΑΕ Κόροιβος καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της Ηλείας να δώσει βροντερό «παρών» στην αναμέτρηση, για να βοηθήσει και αυτό με την «φλόγα» που θα δώσει, στην οριστικοποίηση της παραμονής.

Η μεγάλη ομάδα της Ηλείας θέλει το απόγευμα της Κυριακής το κλειστό να είναι κατάμεστο και να ωθήσουν οι φίλαθλοι τους αθλητές του Κόροιβου στην κατάκτηση του «ροζ» φύλλου αγώνα και μετά να πανηγυρίσουν μαζί την τεράστια παραμονή.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΚΑΕ Κόροιβος:

«Φίλες και Φίλοι,

Την Κυριακή (13/05-17:00) ο Κόροιβος δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα μιας ολόκληρης χρονιάς. Μια χρονιά με στιγμές καλές και κακές, εύκολες και δύσκολες, αλλά και στιγμές ατυχίας, οι οποίες μας υποχρέωσαν να περιμένουμε ως την τελευταία αγωνιστική, για να πανηγυρίσουμε και φέτος. Είμαστε πολύ κοντά, όμως, να πετύχουμε για άλλη μία φορά το στόχο της παραμονής της αγαπημένης μας ομάδας στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.

Την Κυριακή η προσπάθειά μας ολοκληρώνεται με άλλη μία μάχη απέναντι στα Τρίκαλα. Κερδίζουμε και ο Κόροιβος μένει στη STOIXIMAN.GR Basket League για 5η διαδοχική σεζόν! Για να συνεχίσει να κάνει υπερήφανους όλους τους Ηλείους και να γράφει τη δική του ιστορία επιτυχιών, με το ξεχωριστό πρότυπο που έχει παρουσιάσει, τη συλλογική υποστήριξη και την άδολη αγάπη πολλών ανθρώπων για την ομάδα αυτή.

Την Κυριακή το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας πρέπει να είναι ΓΕΜΑΤΟ. Να μη λείψει κανείς! Με την υπέροχη ατμόσφαιρα που εδώ και 4 χρόνια θαυμάζει όλη η Ελλάδα, με τη δυνατή μας φωνή, το χειροκρότημα για τους παίκτες και τους προπονητές, στο τέλος όλοι μαζί θα χαρούμε και θα γιορτάσουμε άλλη μία επιτυχία της Κοροιβάρας μας».

Όλη η επικαιρότητα