Μπάσκετ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο!

Ακούστε το άρθρο

Στο Ρέθυμνο δοκιμάζεται σήμερα στις 4.30 μ.μ. ο Κόροιβος, ο οποίος αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, τους Cretan Kings, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Αφενός για να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι Κρητικοί μετά την ήττα του στην πρεμιέρα από τον Κολοσσό και αν θα «συμβιβαστεί» με ένα δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα, αφετέρου για να δούμε αν η εκπληκτική εμφάνιση που έκανε ο Κόροιβος απέναντι στον Άρη, θα έχει και συνέχεια.

Οι κυανόλευκοι έχουν αφήσει πίσω του τη νίκη της πρεμιέρας και είναι έτοιμοι να δώσουν ένα ακόμα αγώνα προκειμένου να πάρουν μέσα στο παρκέ αυτό που δικαιούνται και γιατί όχι ένα ακόμα ροζ φύλλο που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Σαχπατζίδης: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε!

Ο αρχηγός του Κοροίβου Γιάννης Σαχπατζίδης, μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι στο προσωπικό του blog στο esake.gr, αναφέρει:

«Η ομάδα μας πανηγύρισε μία σημαντική επιτυχία. Ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Πρωτάθλημα STOIXIMAN.GR Basket League, νικώντας στο γήπεδό μας στην Αμαλιάδα τον Άρη. Θέλαμε πολύ να αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας με θετικό τρόπο και να κάνουμε μία καλή αρχή που θα μας έδινε αφενός τους πρώτους δυο βαθμούς κι αφετέρου ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια και τα καταφέραμε.

Παίξαμε ομαδικά, ενωμένοι όλα τα παιδιά, προσπαθήσαμε πολύ, βγάλαμε στο παρκέ πράγματα από αυτά που ζητάνε από εμάς οι προπονητές μας και βάσει του τεχνικού πλάνου που υπήρχε πριν τον αγώνα κατορθώσαμε να κερδίσουμε μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Άρης.

Φυσικά, η χαρά και τα πανηγύρια κράτησαν μόνο ένα βράδυ, αυτό της Κυριακής. Εξάλλου δεν μπορείς να ενθουσιάζεσαι με μία νίκη, πόσο μάλλον όταν αυτή σημειώνεται μόλις στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε καλά ότι έχουμε μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να πετύχουμε, δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά γι’ αυτό και ο στόχος είναι να χαμογελάμε και να πανηγυρίζουμε όχι τώρα, αλλά στο τέλος της σεζόν.

Το Σάββατο θα δώσουμε το δεύτερο αγώνα μας σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι στο Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο είναι πάντα μία ομάδα ποιοτική, με καλούς παίκτες και οργάνωση, που έχει υψηλούς στόχους σε κάθε σεζόν. Με την ίδια προσήλωση στο πλάνο μας και δίνοντας το 100% των δυνάμεων μας ο καθένας από εμάς, τους παίκτες, θα μπούμε στο γήπεδο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Σάββατο (14/10)

Τρίκαλα – Λαύριο
Ρέθυμνο – Κόροιβος
Πανιώνιος – Κολοσσός
Προμηθέας Π. – ΓΣΛ-Φάρος
Άρης – ΑΕΚ

Κυριακή (15/10)

Κύμη – Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη το παιχνίδι

Όπως ανακοινώθηκε, λόγω τεχνικού κωλύματος δεν θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την εκπομπή Basket League Show οι σημερινές αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής Προμηθέας – Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA– Κολοσσός H Hotels, Ρέθυμνο Cretan Kings – Κόροιβος και Τρίκαλα Bc Aries – Λαύριο Megabolt. Θα μεταδοθεί όπως έχει προγραμματιστεί απ’ ευθείας από την ΕΡΤ1 στις 17:00 η συνάντηση Άρης – ΑΕΚ. Σε όλους τους αγώνες θα υπάρχει κάμερα της ΕΡΤ και θα προβληθούν στιγμιότυπα των συναντήσεων στα δελτία ειδήσεων και στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

Όλη η επικαιρότητα