Μπάσκετ

Κόροιβος: Αν ελέγξει τον ρυθμό θα νικήσει

Ακούστε το άρθρο

Ο Κόροιβος το Σάββατο έχει την μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει μια σημαντική νίκη, στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου και προσθέτοντας δυο πολύτιμους βαθμούς στην βαθμολογική συγκομιδή του, να πάρει τα … πάνω του για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Βέβαια, είμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά κάθε νίκη θα μετράει πολύ και θα δίνει πολλούς …πόντους, στο ηλειακό σωματείο.

Και βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά …

Οι αθλητές του Κόροιβου δείχνουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με την συμπαράσταση των φιλάθλων τους, μπορούν να πάρουν το «ροζ» φύλλο αγώνα και να δείξουν ότι φέτος μπορούν να καταφέρουν πολύ σημαντικά πράγματα.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος από την πλευρά του ζητά από τους αθλητές του, να είναι αυτοί που θα ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και όχι οι φιλοξενούμενοι, ενώ μέσα από τις προπονήσεις τους δείχνει που μπορούν να … χτυπήσουν τον Κολοσσό, για να είναι αυτοί που θα χαμογελούν μετά την ολοκλήρωση του Σαββατιάτικου αγώνα.

Ντίνος Καλαμπάκος

«Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Ο τεχνικός του Κόροιβου Ντίνος Καλαμπάκος τόνισε ότι ο Κολοσσός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ηλείοι δεν μπορούν να κατακτήσουν τη νίκη. Με πολύ προσοχή και μεγάλη προσπάθεια ο Κόροιβος μπορεί  να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη, την δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα.

«Είναι μια καλή ομάδα, με καλούς αθλητές και καλό προπονητή. Επί χρόνια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, και ξέρει πολύ καλά τι να κάνει μέσα στο παρκέ. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο μας, αλλά θα προσπαθήσουμε και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Θα δούμε τις αδυναμίες που έχει ως ομάδα, και εκεί θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε. Ο προπονητής του Κολοσσού, έχει δώσει μια αμυντική φιλοσοφία και γενικά είναι μια ομάδα που δεν έχει μόνο έναν αθλητή που πρέπει να προσέξουμε, αλλά αρκετούς περισσότερους. Προέρχονται από μια νίκη εκτός έδρας με τον Πανιώνιο και αν νικήσουν και εμάς θα είναι πολύ ψηλά με την ολοκλήρωση του α’ γύρου. Εμείς όμως θα είμαστε αυτοί που πρέπει στον αγώνα και ελπίζω να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη».

Άρης Λυκογιάννης

«Σαφώς βελτιωμένος φέτος ο Κόροιβος»

Ο προπονητής του Κολοσσού Άρης Λυκογιάννης μας τόνισε ότι τους περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Αμαλιάδα, απέναντι σε έναν Κόροιβο που έχει πιο βαθύ ρόστερ σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο.

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Αμαλιάδα. Ο Κόροιβος έχει μία πολύ καλή παρουσία στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και το είδαμε αυτό τόσο στη νίκη επί του Άρη στην πρεμιέρα, όσο και στο παιχνίδι στο Ρέθυμνο, όπου ηττήθηκε στο τέλος από μία δυνατή ομάδα στο γήπεδό της. Η εικόνα του είναι σαφώς βελτιωμένη, σε σχέση με πέρυσι και αυτό γιατί διαθέτει ένα αρκετά βαθύ ρόστερ, οπότε έχει περισσότερες λύσεις. Εμείς, όπως είπα, θα προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, όπου θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό μέσα από την άμυνά μας, προκειμένου να κάνουμε μία ανταγωνιστική εμφάνιση και να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Τα Εισιτήρια αγώνα «Κόροιβος-Κολοσσός H Hotels»

Ανακοίνωση είχαμε χθες της ΚΑΕ Κόροιβος για τη διάθεση των εισιτηρίων ενόψει της αναμέτρησης με τον Κολοσσό H Hotels (Σάββατο 21/10-16:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18.

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ξεκινά σήμερα Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 από τα γραφεία της ΚΑΕ Κόροιβος (Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 2ος όροφος) και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα: www.viva.gr

Την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει κανονικά από τα γραφεία της ΚΑΕ Κόροιβος και στις 15:00 θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

-ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ Α1, Α2, Α5: 10 ευρώ

-ΔΙΑΖΩΜΑ Α6 (φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ

-ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ Α3, Α4: 15 ευρώ

-ΚΕΡΚΙΔΑ Β: 5 ευρώ κοινωνικό εισιτήριο

-ΚΕΡΚΙΔΑ Β: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για μαθητές & φοιτητές

Γενικές οδηγίες για την έκδοση εισιτηρίων:

-Το εισιτήριο είναι ηλεκτρονικό, αυστηρά προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

-Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.

-Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας κάθε φιλάθλου.

-Για την έκδοση κοινωνικού εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση σχετικού πιστοποιητικού εγγράφου.

-Για την έκδοση φοιτητικού ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο.

Ώρες λειτουργίας γραφείων:

-Πέμπτη (05/10): 09:00-14:00 – 17:30-20:30

-Παρασκευή (06/10): 09:00-14:00 – 17:30-20:30

-Σάββατο (07/10): 09:00-14:00

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προγραμματίζουν την προσέλευσή τους στο γήπεδο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, προκειμένου να αποφεύγεται η συμφόρηση και οι μεγάλες καθυστερήσεις κατά την έκδοση εισιτηρίων και κατά την είσοδο τους από τις Θύρες.

Πληροφορίες για τα Εισιτήρια Διαρκείας 2017-18: www.koroivosbc.gr/eisitiria-diarkeias-2017-2018

Όλη η επικαιρότητα