Μπάσκετ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Επανορισμός Γκόντα στο παιχνίδι με Κολοσσό

Ακούστε το άρθρο

Tο νερό μπήκε στο αυλάκι, οι τέσσερις διαιτητές της EuroLeague δικαιώθηκαν από το ΑΣΕΑΔ και το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ η συνάντηση που είχε προαναγγελθεί ανάμεσα στην ΚΕΔ και τους “γκρίζους”. Το “παρών” βέβαια στη συνάντηση έδωσαν μόλις δύο εκ των τεσσάρων διαιτητών, ο οι Σπύρος Γκόντας και Γιάννης Φούφης, αφού οι άλλοι δύο (Ηλίας Κορομηλάς και Πέτρος Παπαπέτρου) βρίσκονταν στο εξωτερικό λόγω υποχρεώσεων για τις διοργανώσεις της EuroLeague.

Η συζήτηση έγινε σε ήρεμο κλίμα, αν και ειπώθηκαν πολύ σοβαρά πράγματα πάνω στη διαμάχη των δύο πλευρών που εξακολουθεί να υφίσταται, με τους δύο διαιτητές να συνοδεύονται από τον δικηγόρο τους, Γιάννη Μαύρο. Την ίδια ώρα, το “παρών” από την πλευρά της ΚΕΔ/ΕΟΚ έδωσαν τα τέσσερα από τα πέντε μέλη της (Στέλιος Συμεωνίδης, Κώστας Κορομηλάς, Κυριάκος Ταβουλαρέας και Κώστας Μουζάκης).

Παρεμπιπτόντως, μόνο ένας από τους “4” είδε το όνομά του να βρίσκεται στους ορισμούς της 16ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League. Ο λόγος για τον Σπύρο Γκόντα ο οποίος ορίστηκε να σφυρίξει ως πρώτος διαιτητής το παιχνίδι του Κόροιβου με τον Κολοσσό στη Ρόδο για την 16η αγωνιστική, εν αντιθέσει με τους άλλους τρεις που δεν θα σφυρίξουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Άλλοι δύο, ο Ηλίας Κορομηλάς (Εθνικός Πειραιά – Αμύντας) και ο Πέτρος Παπαπέτρου (Ηρακλής – Καρδίτσα) ορίστηκαν να σφυρίξουν αγώνες της Α2, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά oι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, είναι:

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου

Τρικάλων 18.00 Τρίκαλα-Ολυμπιακός Mπήτης-Γεωργιάδης-Ευφραιμίδης

Μ. Μερκούρη 15.30 Ρέθυμνο-ΑΕΚ Σώμος-Μαγκλογιάννης-Παντελίδης

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου

Αλεξάνδρειο 18.00 Άρης-Λαύριο Μάνος-Ανδρικόπουλος-Τσούνας

Βενετόκλειο 18.00 Κολοσσός Ρ.-Κόροιβος Γκόντας-Ψαριανός-Καλδίρης

Τόφαλος 18.00 Προμηθέας Π.-Πανιώνιος Καρακατσούνης-Συμεωνίδης-Θεονάς

ΟΑΚΑ 17.00 Παναθηναϊκός-ΓΛ Φάρος Διαμαντής-Σκούτας-Ζακεστίδης

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου

Τ. Καμπούρης 18.15 Κύμη-ΠΑΟΚ Σχινάς-Δεσλής-Παπαθανασίου

Όλη η επικαιρότητα