Μπάσκετ

Κόροιβος: Οι φίλαθλοι επικροτούν την πρόσληψη Σορώτου

Ακούστε το άρθρο

Η απόφαση του Κόροιβου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Κώστας Σορώτος, ενόψει του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, επικροτήθηκε από τους φιλάθλους του, αλλά και από πολλούς ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Ελληνικό μπάσκετ.

Μάλιστα σε πολλές αναφορές για την πρόσληψη του κ. Σορώτου, τονίζεται ότι είναι ένας προπονητής «Δάσκαλος , άνθρωπος με Ήθος, Αξιοπρέπεια και προπαντός Δίκαιος, με λίγα λόγια ένας προπονητής με όρεξη για πολύ σκληρή και μεθοδική δουλειά …».

Άλλωστε όπως τόνισε η ίδια η ομάδα της Ηλείας, η συμφωνία με τον Κώστα Σορώτο έγινε με γνώμονα την αποδεδειγμένη και πολύχρονη εμπειρία του και την επιτυχημένη διαδρομή του, όπως και το γεγονός ότι πρόκειται για έναν προπονητή που γνωρίζει πώς να δημιουργήσει από την αρχή μια ομάδα υψηλού επιπέδου, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην “παραγωγή” νέων αθλητών.

Με το νέο προπονητή, αλλά και με το ισχυρό brand name που ο Κόροιβος απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια και ιδίως κατά την τελευταία τετραετία στην Α1, μπαίνουν άμεσα τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, στο τέλος της οποίας θα γίνει ο απολογισμός για το τι θα έχει πετύχει η ομάδα.

Πλέον και μετά την ανακοίνωση του νέου προπονητή, αναμένεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις και στο θέμα της ενίσχυσης του ροστερ της ομάδας.

Όλη η επικαιρότητα