Μπάσκετ

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Η μεταγραφική ενίσχυση είναι ακόμη στην αρχή…

Ακούστε το άρθρο

Ο Κόροιβος έχει ξεπεράσει το … σοκ του υποβιβασμού στην Α2 Εθνική και κινείται δυναμικά για την ενίσχυση του, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Κώστα Σορώτου, ενός πολύ έμπειρου προπονητή, που ξέρει τι θέλει για να φτιάξει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα.

Αυτή την στιγμή η ομάδα της Ηλείας έχει ανακοινώσει τέσσερις παίκτες και συγκεκριμένα τους :

*** Βασίλη Λαμπρόπουλο, 28 ετών γκαρντ που ήταν η πρώτη μεταγραφική κίνηση του Κόροιβου

*** Γιώργο Γκιουζέλη, 23 ετών, αθλητής ύψους 2,08 που θα ενισχύσει τη γραμμή των ψηλών

*** Γιάννη Καπώνη, 24 ετών (1994), έχει ύψος 1,94 μ., και αγωνίζεται στις θέσεις των guard

*** Γιώργο Τσιάκο, 36 ετών (1982), που έχει ύψος 2,03 μ. και αγωνίζεται ως center. Πρόκειται για έναν παίκτη, διεθνή με την Εθνική Ελλάδα και με μεγάλη διαδρομή στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ και ιδιαίτερα στην Α1.

Επίσης είναι κοντά στον Ανδριανό Περδικάρη που αποτελεί έναν από τους πλέον ταλαντούχους πάουερ φόργουορντ στις Εθνικές κατηγορίες, και ετοιμάζεται να εξαργυρώσει την εξαιρετική του περσινή σεζόν, με την επιστροφή του στο υψηλό επίπεδο της Α2 Ανδρών.

Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ βοήθησε τα μέγιστα την Αγία Παρασκευή να παραμείνει στην Γ’ Εθνική, έχοντας 16,2 πόντους κατά μέσο όρο, και πλέον βρίσκεται κοντά στο να ξανά συναντηθεί με τον προπονητή που τον ανέδειξε ουσιαστικά, τον Κώστα Σορώτο, δίνοντας τα χέρια με τον Κόροιβο, και αποτελώντας δυάδα ψηλών με τον Γιώργο Τσιάκο.

Σύντομα θα γίνουν γνωστά και άλλα ονόματα που απασχολούν την ομάδα της Ηλείας που θέλει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής να είναι άκρως ανταγωνιστική μέσα στο παρκέ.

Όλη η επικαιρότητα