Μπάσκετ

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: 10 αγώνες πριν το τέλος όλα παίζονται …

Ακούστε το άρθρο

Το φετινό πρωτάθλημα της Α2 βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τις 16 ομάδες να έχουν μπροστά τους 10 ακόμα αγώνες μέχρι τη γραμμή του τερματισμού, για να δουν ποια θέση θα καταλάβουν στην τελική βαθμολογία.

Εμάς μας ενδιαφέρει πρώτιστα τι γίνεται με τον Κόροιβο ΙΕΚ Σμαρνάκη και την προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τα play outs.

Μετά λοιπόν τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής όσον αφορά τη μάχη των playouts, από την 6η Καστοριά που έχει αυτή την στιγμή 30 βαθμούς, έως το 15ο Μαρούσι που έχει 25 βαθμούς (με ένα αγώνα λιγότερο), μπορούμε να γράψουμε πως όλα είναι ρευστά!

Σίγουρα η Καστοριά, ο Χαρίλαος Τρικούπης και η Καρδίτσα (έχουν από 30β.), είναι σε φαινομενικά καλύτερη θέση από τους Αμύντα (29β. με αγώνα λιγότερο), Ψυχικό (28β. με αγώνα λιγότερο), Ευρώπη Πευκοχωρίου (28β.), Κόροιβο (28β.), Απόλλων Π. (27β.), Καβάλα (26β.) και Μαρούσι (25β.), αλλά ακόμη δεν μπορούν να αισθάνονται άνετα.

Ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη με τη νίκη του επί της Ευρώπης πήρε βαθιά ανάσα και αν μπορέσει να νικήσει στο Μεσολόγγι τον Χαρίλαο Τρικούπη, τότε θα ανέβει ακόμη πιο ψηλά και θα μπορεί να ελπίζει ότι θα αποφύγει τα playouts. Η ομάδα της Ηλείας μετά υποδέχεται τον Ιωνικό, σε ένα παιχνίδι που δύσκολα μπορεί να περιμένει κάτι, ενώ ακολούθως παίζει εκτός στην Καβάλα που μπορεί να πάρει το «ροζ» φύλλο αγώνα. Ας νικήσει όμως στο Μεσολόγγι και μετά βλέπουμε …

Όλη η επικαιρότητα