Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Αύριο στο «σπίτι» του Ντίνου

Ο Κόροιβος έκανε το καθήκον του το περασμένο Σάββατο και έστω και στη λήξη, με το δίποντο του Χείλαρη πανηγύρισε το ροζ φύλλο απέναντι στην Ευρώπη Πευκοχωρίου παίρνοντας παράλληλα μια μεγάλη ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Η κατάσταση ωστόσο παραμένει δύσκολη για την ομάδα του Μ. Κουταλιανού που συνεχίζει να βρίσκεται εντός της ζώνης των πλέι άουτ και αύριο έχει να δώσει ένα πολύ δύσκολο όσο και κρίσιμο ματς με αντίπαλο τον Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι.

Ο Κόροιβος θα βρει απέναντι του έναν άνθρωπο και προπονητή που αγαπήθηκε και έκανε δουλειά στην Αμαλιάδα, τον Ντίνο Καλαμπάκο ωστόσο τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει χώρος για συναισθηματισμούς, αφού η μάχη της παραμονής έχει φουντώσει για τα καλά και οι κυανόλευκοι πλέον σε κάθε γήπεδο θα πασχίζουν για τη νίκη.

Βραβεύει για την προσφορά στο σύλλογο

Ο Κόροιβος παράλληλα με το ματς στο Μεσολόγγι, ετοιμάζεται και για τον αυριανό ετήσιο χορό όπου  όπως θα διαβάσατε χθες θα βραβευτούν για την πολυετή διαφημιστική τους υποστήριξη οι μεγάλοι υποστηρικτές της αθλητικής δραστηριότητας της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ του Νομού. Παράλληλα όμως, η διοίκηση των κυανόλευκων θα βραβεύσει και αθλητές που έχουν προσφέρει στον σύλλογο όπως οι:

Μελιτσόπουλος Γεώργιος (φωτο): Αθλητής μπάσκετ έως το 2009 από τα σπλάχνα του Κοροίβου ,αρχηγός της ομάδας που κέρδισε την άνοδο για την Γ’Εθνική 2007-08,ανοίγοντας τον δρόμο για την τρελή πορεία προς την Α’Εθνική και την παραμονή σε αυτή για 4 χρόνια.

Φωτόπουλος Δημήτριος : Αθλητής μπάσκετ του Κοροίβου έως το 2002,σύνδεσε την παρουσία του με αρκετές επιτυχίες, με κορυφαία την άνοδο στην Γ’Εθνική την σεζόν 1998-1999.Στην συνέχεια ασχολήθηκε και ασχολείται ως προπονητής στις τοπικές κατηγορίες της ΕΣΚΑΗ.

Λοχοβίτης Νίκος: Διοικητικός παράγοντας με πολύ μακριά χρονική παρουσία,από τα πρώτα χρόνια του συλλόγου έως το 2009.Από τους ιδρυτές του τμήματος βόλλευ και εκ’των βασικών συντελεστών της πολύ μεγάλης πορείας του τμήματος μέχρι την πόρτα της Α1.Τα τελευταία χρόνια δημιούργησε μαζί με κάποιους άλλους φιλάθλους τους koroivians,δείχνοντας σε όλο τον Ελληνισμό αθλητισμό ότι μπορούμε να αγαπάμε την ομάδα μας αλλά με άλλους τρόπους και μακριά από την βία.

KOROIVIANS: Αποτέλεσαν και αποτελούν την διαφορετική πρόταση για τους οπαδούς – φιλάθλους των ομάδων.Αγαπάμε την ομάδα μας …αλλά απέχουμε από κάθε μορφή βίας…Τέλος οι αθλητικοί χώροι ανήκουν στις οικογένειες και όχι στους στρατούς του πολέμου.Τα βραβεία ήθους στην Α1 τους ανήκουν!

 

Κανελλόπουλος Θεόδωρος: Για χρόνια διοικητικός παράγοντας του Κοροίβου ακόμα και όταν εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Πάτρα.Με έντονα τα κοινωνικά αντανακλαστικά και σταθερά ταγμένος στην κοινωνική προσφορά συνέχισε να ασχολείται και στην Πάτρα με τον αθλητισμό και τα διοικητικά της ΕΑΠ, στο τμήμα του Βόλλευ.Εδώ και 2 χρόνια εκλέχθηκε από τα σωματεία της ένωσης Ε.Σ.Π.Ε.Πελοποννήσου και το διοικητικό συμβούλιο στην θέση του Προέδρου αυτής, μια υψηλή διάκριση για έναν δικό μας άνθρωπο.