Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη – Χρ. Λαγός: «Μια ακόμη δύσκολη χρονιά τελείωσε με επιτυχία!»

Τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε για τον Κόροιβο με την παραμονή της ομάδας στην Α2, έκανε ο Πρόεδρος της ηλειακής ΚΑΕ Χρήστος Λαγός.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όσους συνέβαλαν στην φετινή πορεία των κυανόλευκων τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μια ακόμα δύσκολη χρονιά τελείωσε. Η ομάδα μας κατάφερε για ακόμα μια φορά και αντεπεξήλθε με επιτυχία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης προσπάθειας.

Πρώτα από όλα στους συνεργάτες μου στην διοίκηση που βρήκαν το κουράγιο να συνεχίσουν μετά τον αναπάντεχο περυσινό μας υποβιβασμό.

Στην συνέχεια στους χορηγούς μας που στήριξαν οικονομικά αυτή την προσπάθεια με πρώτο και καλύτερο το ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ που φέτος είχαμε την τιμή να φέρουμε το όνομα του δίπλα στο δικό μας.

Τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας που πέρυσι το καλοκαίρι δήλωσαν παρόν και μας έδωσαν την δύναμη και το οξυγόνο για να ξεκινήσουμε.

Τον νομικό μας σύμβουλο κ Μάικ Αμπού Χάντμπα.

Τους προπονητές που εργάσθηκαν φέτος στην ομάδα μας αρχίζοντας από τον κόουτς Σορώτο που με πολύ μεράκι και αγάπη έχτισε αυτήν την ομάδα και ανέλαβε το δύσκολο έργο να βάλει το τρένο πάλι στις ράγες, στην συνέχεια τον κόουτς Κουταλιανό ο οποίος δούλεψε ατέλειωτες ώρες μέσα στο γήπεδο, και τον κόουτς Σαμόλη που ο ερχομός του μας έφερε το φρέσκο και την αλλαγή της ψυχολογίας που χρειαζόταν η ομάδα μας για να κάνει αυτό το ντεμαράζ των τελευταίων οχτώ αγωνιστικών και των πλέι άουτ.

Στο πλευρό τους ο Φοίβος Κωστής και ο Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος που νυχθημερόν ακούραστοι εργάτες πάσχιζαν για την ομάδα.

Το ιατρικό επιτελείο μας, τους κυρίους Τριανταφυλλόπουλο και Λοχοβίτη καθώς και όλους τους γιατρούς της περιοχής μας που κατά καιρούς ζητήσαμε την συνδρομή τους.

Τον φυσιοθεραπευτή μας τον Παναγιώτη Συρμόπουλο με ατέλειωτες ώρες σε φυσιοθεραπείες.

Για τον Άρη Βλαχοχριστόπουλο ότι και να πω είναι λίγο, απλά και μόνο τον αναφέρω.

Οι αθλητές μας οι οποίοι ο καθένας τους έκανε την υπέρβαση του για να φτάσει η ομάδα μέχρι το τέλος, με το πιο σημαντικό ότι ποτέ δεν τα παράτησαν και τίμησαν την φανέλα που φόρεσαν όσο λίγοι κατά το παρελθόν. Οι Δ .Χείλαρης,Γ. Καπώνης, Β. Λαμπρόπουλος, Σ. Γιαννακόπουλος, Γ .Θεοδωράκος, Τ. Leimanis, Π. Μαραγκάκης, Α. Γραβάνης, Γ. Γκιουζέλης, Α. Κάτζος, Α. Ρούνης, και ο αρχηγός Γ. Τσιάκος είστε μάγκες.

Για το τέλος αφήνω τον κόσμο μας, που τόσο μας έλειψε φέτος και που με την χθεσινή συγκλονιστική του παρουσία μας έδειξε πόσο καθοριστικός παράγοντας του παιχνιδιού μπορεί να γίνει. Πιστεύω ότι την νέα χρονιά θα είναι και πάλι μαζί μας για να συνεχίσει αυτή η ομάδα να γράφει ιστορία. Επίσης όλους όσους ήταν μαζί μας όλη την χρονιά.

Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ»