Μπάσκετ

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Δεν αργούν οι επίσημες ανακοινώσεις …

Ακούστε το άρθρο

Συνεχείς είναι οι επαφές που υπάρχουν για το μέλλον του Κόροιβου, με τα μέλη της νυν διοίκησης να συζητούν με ανθρώπους που μπορούν να μπουν στην ομάδα και να την βοηθήσουν σε όλους τους τομείς και όχι μόνο στο οικονομικό.

Κάτι επίσημο δεν υπάρχει αυτή την στιγμή, αλλά σύντομα ενδέχεται να έχουμε ανακοινώσεις, ενώ θα έχουμε και την καθιερωμένη ανοικτή συγκέντρωση του σωματείου, για να συζητηθούν όλα τα προβλήματα και να μπουν σε μια σειρά όλα τα θέματα.

Στο θέμα του τεχνικού που θα οδηγήσει τον Κόροιβο στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, όπως είναι φυσικό δεν έχουμε κάποια επίσημη εξέλιξη, αφού πρώτα θα ξεκαθαρίσει το διοικητικό και το οικονομικό, αλλά αυτό που γράψαμε ότι ο Σπύρος Σαμόλης είναι ο επικρατέστερος για να είναι εκ νέου ο τεχνικός της ηλειακής ομάδας, ισχύει απόλυτα.

Εντωμεταξύ ο Κόροιβος έχει και κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις με 4-5 αθλητές που ήταν φέτος στην ομάδα για να συνεχίσουν και τη νέα περίοδο, ενώ έχει στο «στόχαστρο» και κάποια ταλέντα από την ευρύτερη περιοχή, όπως τον Σπύρο Σαλάι, που ήταν πρώτος σκόρερ στην Α1 ΕΣΚΑ Η και μπορεί να ενισχύσει την ομάδα, με σκληρή δουλειά μέσα στο παρκέ.

Λογικά σε λίγες ημέρες θα έχουμε τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις, καταρχήν για την ανοικτή Γ.Σ. της ομάδας.

Όλη η επικαιρότητα