Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη …

Μετά και τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής, ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη συνεχίζει να βρίσκεται στην ζώνη των play out, τρεις νίκες πίσω από τους 4ους Διαγόρα Δρυοπιδέων και Ιπποκράτη που έχουν 27 βαθμούς (η ομάδα της Ηλείας έχει 24 βαθμούς).

Σίγουρα ο Κόροιβος δεν έχει χάσει το … τρένο για να αποφύγει την ψυχοφθόρο διαδικασία των play out, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να πάρει το «ροζ» φύλλο αγώνα, στα παιχνίδια που πρέπει, όπως αυτό του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στο κλειστό της Ήλιδας.

Η ομάδα της Πάτρας έχει μια νίκη λιγότερη από τους Ηλείους και θα έρθει στην Αμαλιάδα για τη νίκη και μάλιστα για να καλύψει την διαφορά της ήττας που είχε γνωρίσει στον α’ γύρο (ο αγώνας είχε λήξει 64-63 υπέρ του Κόροιβου).

Ο Κόροιβος όμως δεν πρέπει να το επιτρέψει αυτό, αφού τότε τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα, απ’ ότι είναι τώρα.

Με την βοήθεια των φιλάθλων του, ο Κόροιβος πρέπει να νικήσει το Σάββατο τον Απόλλωνα και μπορεί να τα καταφέρει, αν δείξει το καλό πρόσωπο του στο παρκέ.

 

Στις 20:00 το Πελοποννησιακό ντέρμπι

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι του Σαββάτου αντί για την προκαθορισμένη ώρα (17:00) θα κάνει τζάμπολ στις 20:00 (16/2) στο κλειστό της Ήλιδας.

Αναλυτικά η απόφαση :

«Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΣΑ Κόροιβος – Απόλλων Πάτρας, για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 16/02/2019 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 20.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιδας».