Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Δυο τα θέλω του …

Με αποκλειστικό στόχο τη νίκη, ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη θα αγωνιστεί το Σάββατο με τον Εθνικό στο ΔΚΓ Ήλιδας, για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της Α2 Εθνικής μπάσκετ.

Η ομάδα της Ηλείας που πλέον έχει ελπίδες ακόμη και για την απευθείας παραμονή, θέλει φυσικά να πάρει το «ροζ» φύλλο αγώνα στην συνάντηση με τον Εθνικό και παράλληλα να χάσει ο Απόλλων Πατρών από την Ευρώπη Πευκοχωρίου.

Αν συμβεί αυτό, ο Κόροιβος θα φτάσει τους 42 βαθμούς, έναντι 41 του Απόλλωνα και θα τα «παίξει» όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στον αγώνα με το Ψυχικό, όπου με νίκη θα εξασφαλίσει την απευθείας παραμονή.

Αυτό που πάντως θέλουν πάνω απ’ όλα οι Ηλείοι είναι νίκη το Σαββάτο για να δεχθούν το χειροκρότημα των φιλάθλων τους, στον τελευταίο ίσως αγώνα τους – για φέτος – στην Αμαλιάδα.

Ο Σπύρος Σαμόλης που έχει φέρει άλλο … αέρα στην ομάδα της Ηλείας, δεν έχει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα για την συνάντηση με τον Εθνικό και περιμένει από τους αθλητές του, να του κάνουν ένα ακόμη δώρο, να κατακτήσουν μια ακόμη σημαντική νίκη.