Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: «Μαύρα σύννεφα» για την άνοδο!

Αποθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που φτάνουν τις τελευταίες ώρες στην Αμαλιάδα αναφορικά με την άνοδο του Κοροίβου στην Basket League αφού όλες οι ενδείξεις φέρνουν τον Ερμή Αγυιάς προς των πυλών της Wild Card και όχι την ηλειακή ομάδα.

Αρχικά, η απόφαση ήταν να βγει είτε χθες είτε αύριο ωστόσο την περασμένη Δευτέρα δόθηκε παράταση για τις 19 του μήνα, ημέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί και η κλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων καθώς και του κυπέλλου και αυτό γιατί ο ΕΣΑΚΕ ζήτησε από Κόροιβο και Ερμή Αγιάς επιπλέον στοιχεία, και διευκρινήσεις στα δικαιολογητικά που κατέθεσαν για τη συμμετοχή τους στην νέα αγωνιστική σεζόν της Basket League.

Οι δύο σύλλογοι στους φακέλους που κατέθεσαν, προσκόμισαν το πλάνο τους (μπάτζετ, χορηγοί, διαφημίσεις, κλπ) σε περίπτωση που αγωνιστούν στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ και η πενταμελής επιτροπή που απαρτίζεται από δύο μέλη του ΕΣΑΚΕ (Ελληνιάδης, Μήλας) και τρία της ΕΟΚ (Αλεξόπουλος, Τσαγκρώνης, Μαρκάκης)«ξεσκονίζει» και τις δύο περιπτώσεις.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες πάντως προερχόμενες από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων, ο Κόροιβος πλέον δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, να είναι αυτός που θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο, καθώς στους αρμόδιους δεν… βγαίνουν τα κουκιά, εξέλιξη για την οποία φέρονται να έχουν ενημερωθεί τόσο οι κυανόλευκοι, όσο και οι Λαρισαίοι, οι οποίοι ήδη έχουν αρχίσει να κινούνται σαν ομάδα Basket League, βρισκόμενοι κοντά σε συμφωνία με τον Βασίλη Φραγκιά για τον πάγκο.

Οι ιθύνοντες του Κοροίβου, προεξέχοντος του Προέδρου Χρήστου Λαγού, πάντως, δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση, ενώ αυτές τις ημέρες είχε προγραμματιστεί και μια συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο…

Τις εξελίξεις στην ηλειακή ομάδα παρακολουθεί και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ήλιδας, κ. Γιάννης Λυμπέρης ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί όταν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Όπως και να έχει, η ερχόμενη Δευτέρα είναι κοντά και βρισκόμαστε εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων.