Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Με την δύναμη του κόσμου του για τη νίκη παραμονής …

Κατάμεστο πρέπει να είναι αύριο στις 5μ.μ. το κλειστό του δήμου Ήλιδας, από τους φιλάθλους του Κόροιβου και όσους αγαπούν τον ηλειακό αθλητισμό.

Η ομάδα του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη στον τρίτο αγώνα των πλει άουτ για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής μπάσκετ, θέλει τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι για να πανηγυρίσει την παραμονή και φυσικά για να δείξει ότι ο υγιής αθλητισμός υπερνικά της βίας.

Στην ομάδα της Ηλείας δεν ξεχνούν τι … τράβηξαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Μαρούσι, και είναι αποφασισμένοι να μιλήσουν μέσα στο παρκέ και να κατακτήσουν μια μεγάλη νίκη.

Για να έρθει όμως πιο εύκολα η νίκη παραμονής, οι φίλαθλοι θα πρέπει να κατακλύσουν το κλειστό του δήμου Ήλιδας και με την φωνή τους και μόνο, να βάλουν τους Αθηναίους του Αμαρουσίου στην θέση που τους αξίζει!

Δηλαδή στην Β’ Εθνική…

 

Να μην … τσιμπήσουν

Επειδή η διοίκηση του Αμαρουσίου έχει ναυλώσει λεωφορείο που θα μεταφέρει φιλάθλους στην Ηλεία, για τον αυριανό αγώνα, και μπορεί αυτοί να προσπαθήσουν να δυναμιτίσουν το κλίμα, καλό είναι οι φίλαθλοι του Κόροιβου να μην … τσιμπήσουν και να είναι «κύριοι» καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Δείχνοντας ήθος και αξιοπρέπεια, κάτι που δεν έδειξε η ομάδα του Αμαρουσίου στον αγώνα του Σαββάτου.

 

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Για τον αυριανό αγώνα είχαμε χθες ανακοίνωση του Κόροιβου σχετικά με τις τιμές των εισιτήριων. Αναλυτικά :

«Την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 17:00 στο Δ.Κ.Γ. Ήλιδας, ο «τελικός» για την παραμονή της ομάδας μας στην Α2, με αντίπαλο το Μαρούσι. Με τον κόσμο δίπλα μας, στο τέλος θα είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε!!!

 

#tickets Εισιτήρια αγώνα:

  • 1€ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ για τους φίλους του Κοροίβου.
  • ΔΩΡΕΑΝ είσοδος για μαθητές έως 18 ετών, φοιτητές, ΑμεΑ, άνεργους και πολύτεκνους!
  • 10 € – Διάζωμα Α6».