Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Playoffs-playouts ένα τσιγάρο δρόμος!

Η 19η αγωνιστική της Α2 μπορεί να έχει δύο ακόμα αγώνες για την ολοκλήρωση της (απομένουν οι αγώνες του Ψυχικού με τον Αμύντα και του Αμαρουσίου με τον Ιπποκράτη), όμως από τα αποτελέσματα του Σαββάτου βγήκαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με όσα είδαμε, αλλά και όσα θα δούμε στις αγωνιστικές που … έρχονται.

Και αν στην κορυφή Ιωνικός και Ηρακλής είναι σαφώς πιο ψηλά από τους υπόλοιπους και έχουν «καπαρώσει» τις πρώτες θέσεις, για τα playouts (και όχι μόνο) θα γίνει «χαμός».

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο στη βαθμολογία μετά από 19 αγώνες είναι το γεγονός ότι το 11ο Ψυχικό που βρίσκεται στη ζώνη των playouts, με αγώνα λιγότερο, βρίσκεται 2 έως 3 νίκες μακριά από τον 5ο της βαθμολογίας (ανάλογα τι θα κάνει στον σημερινό αγώνα), ενώ ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη που είναι στην 12η θέση, μαζί με τον Απόλλωνα Πατρών, είναι 4 νίκες μακριά από τον 5ο της βαθμολογίας.

Στις εναπομείνασες 11 αγωνιστικές είναι δύσκολο η ομάδα της Ηλείας να μπορέσει να μπει στα play off, όμως μπορεί να αποφύγει τα playouts με συνεχόμενες επιτυχίες.

Ας νικήσει όμως την Ευρώπη Πευκοχωρίου το Σάββατο στο κλειστό της Ήλιδας και βλέπουμε μετά πως θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση …

*** Με πληροφορίες από το basketblog.