Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: «Ρίχτηκε» στη μάχη!

Έχοντας αφήσει πλέον πίσω του τον περσινό οδυνηρό και άδοξο υποβιβασμό, ο Κόροιβος δεν το έβαλε κάτω και υπό τις οδηγίες του Κώστα Σορώτου χαράζει πλέον τον νέο του δρόμο στην Α2, ξεκινώντας από την περασμένη Δευτέρα την προετοιμασία του.

Με όρεξη για δουλειά και να δώσει σκληρή «μάχη» για την αγωνιστική του «αναγέννηση», προερχόμενος από μία σεζόν στην Basket League, της οποίας σίγουρα δε θα… ήθελε ποτέ να θυμάται το τέλος,  η ηλειακή ΚΑΕ ξεκίνησε στο βοηθητικό Κλειστό του ΣΕΦ, μιας και η τουριστική περίοδος στην Αμαλιάδα δεν αφήνει διαθέσιμα σπίτια για τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο, αλλά αυτό δε μειώνει σε καμία περίπτωση… το κίνητρο του Κώστα Σορώτου και των παικτών του.

Κάπως έτσι, επομένως, θα κυλήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, για να επιστρέψει εν συνεχεία η ομάδα στο σπίτι της, πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της, πρωτίστως στο Κύπελλο Ελλάδας και εν συνεχεία στην Α2 Ανδρών. 

Το πρώτο «Κόροιβος» ακούστηκε και η νέα περιπέτεια μόλις ξεκίνησε…

Στα μεταγραφικά, όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, θα γίνει ακόμα μια προσθήκη, χωρίς ωστόσο βιασύνες αφού ο προπονητής της ομάδας θέλει μέσω της προετοιμασίας να δει που χρειάζεται ενίσχυση το ρόστερ. Ένα όνομα που προ ημερών είχε έρθει στο προσκήνιο είναι αυτό του Ανδρέα Σπανού που έκανε εξαιρετική χρονιά πέρυσι με το Κορωπί, ωστόσο τότε το θέμα δεν προχώρησε. Μένει πλέον να δούμε αν αυτός ή κάποιος άλλος θα αποτελέσει την τελευταία κίνηση.