Μπάσκετ

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Σε αναζήτηση προπονητή

Ακούστε το άρθρο

Το «όχι» του Σπύρου Σαμόλη στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσε ο Κόροιβος αναγκάζει πλέον τους ιθύνοντες των κυανόλευκων να βγουν ξανά στην αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Και αν αυτό, την σεζόν που ολοκληρώθηκε, κατά τη διάρκεια της οποίας η ηλειακή ΚΑΕ άλλαξε τρεις προπονητές ήταν σύνηθες φαινόμενο, σε αυτήν την περίπτωση οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν αντιμέτωποι με μια κατάσταση την οποία δεν επιθυμούσαν, αφ’ ενός γιατί ήταν πλήρως ικανοποιημένοι από την παρουσία του Σαμόλη στην Αμαλιάδα και αφ’ ετέρου γιατί πίστευαν σε καταφατική απάντηση.

Υψηλόβαθμος στέλεχος άλλωστε του Κοροίβου, τις προηγούμενες ημέρες, είχε υποστηρίξει πως οι δυο πλευρές βρίσκονταν πολύ κοντά στην ανανέωση ενώ και οι δηλώσεις του ίδιου του Σαμόλη λίγο μετά τη λήξη της σεζόν άφηναν περιθώρια αισιοδοξίας ότι η επιτυχημένη συνεργασία των δύο θα συνεχιστεί.

Παρ’ όλα αυτά στον αθλητισμό όπως και στη ζωή τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, μιας και τα πάντα ανατρέπονται από την μια στιγμή στην άλλη, με τον πρώην τεχνικό του Διαγόρα Δρυοπιδέων και μέχρι πρότινος πλέον του Κοροίβου να απαντά αρνητικά και επικαλούμενος προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους να αποτελεί παρελθόν.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την εύρεση του διαδόχου του και όπως αναμένεται δεν θα ξεφύγουν από το μοντέλο που ακολούθησαν την περσινή περίοδο δηλ. προπονητή – γνώστη της κατηγορίας και αν είναι εφικτό νεαρό σε ηλικία με όρεξη και φιλοδοξίες.

Όλη η επικαιρότητα