Μπάσκετ

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Σταθερή αξία ο Τομς Λεϊμάνις …

Ακούστε το άρθρο

Για έναν ακόμη αγώνα του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη, ο Τομς Λεϊμάνις ήταν από τους κορυφαίους, βοηθώντας στα μέγιστα να έρθει η μεγάλη νίκη επί της Καρδίτσας.

Ο Τομς Λεϊμάνις αποτελεί τον “εγκέφαλο” της ομάδας τη φετινή σεζόν, προσπαθώντας τόσο να σκοράρει όσο κυρίως να “ταΐζει” με ασίστ τους συμπαίκτες του. Στον πολύ σημαντικό αγώνα με την Καρδίτσα, ο Λετονός πόιντ γκαρντ σταμάτησε στους 16 πόντους με 5/5 δίποντα και 2/5 τρίποντα, πετυχαίνοντας το καλάθι που ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ και είχε 2 ριμπάουντ και ισάριθμα κλεψίματα.

Φυσικά δεν ήταν μόνο ο Τομς Λεϊμάνις που ξεχώρισε στον αγώνα του Σαββάτου, αφού όλη η ομάδα λειτούργησε σωστά, με αποτέλεσμα να έρθει μια πολύ μεγάλη νίκη.

Μια νίκη που φέρνει τον Κόροιβο δυο βαθμούς πίσω από Διαγόρα Δρυοπιδέων, Καστοριά, Χαρίλαο Τρικούπη, Αμύντα και Ιπποκράτη που με 25 βαθμούς μοιράζονται την 4η θέση.

Ο Κόροιβος αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός και λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να είναι άνετα στην 4η θέση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να το κάνει και τώρα…

Αρκεί να πάρει τις νίκες που πρέπει στα παιχνίδια που έρχονται…

Για την 17η αγωνιστική οι Ηλείοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας το Μαρούσι και με νίκη ουσιαστικά θα καταδικάσουν την ομάδα της Αθήνας …

Όλη η επικαιρότητα