Μπάσκετ

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Τελευταίο στο «κάστρο» του για το 2018

Ακούστε το άρθρο

Τον τελευταίο του αγώνα για το 2018 δίνει αύριο στις 5 μ.μ. στο Κλειστό της Ήλιδας ο Κόροιβος που θα υποδεχθεί τον Ιπποκράτη Κω  για την 11η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.

Οι αθλητές του Κώστα Σορώτου παρά την μεγάλη προσπάθεια δεν απέφυγαν την ήττα στο Ιβανώφειο το περασμένο Σάββατο και στον επερχόμενο αγώνα μοναδικός στόχος είναι η νίκη τόσο για να διατηρηθεί το απόρθητο του «κάστρου» τους όσο και για να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά που φεύγει.

Η διοίκηση της ηλειακής ΚΑΕ τις προηγούμενες ημέρες απεύθυνε νέο κάλεσμα στον κόσμο της Αμαλιάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής προκειμένου να γεμίσουν το γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα όπως και στα προηγούμενα ματς, ενημερώνοντας και για τα εισιτήρια της αναμέτρησης τα οποία θα κυμανθούν στα:

– 10 ευρώ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
– 5 ευρώ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
– ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ & ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Μια ώρα αργότερα το Ιωνικός Νικαίας – Αμύντας

Μια ώρα αργότερα από την προκαθορισμένη θα κάνει τζάμπολ αύριο η αναμέτρηση του Ιωνικού Νικαίας με τον Αμύντα για την 11η αγωνιστική της Α2 Ανδρών. Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ το παιχνίδι θα κάνει τζάμπολ στις 18:00.

Αναλυτικά : «Μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΟ Ιωνικός Νικαίας – ΑΟ Αμύντας για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 22/12/2018 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 18.00, στο ΔΑΚ Νίκαιας Ο Πλάτων».

Όλη η επικαιρότητα