Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Θέλει το «διπλό» στο Αιγάλεω το Σάββατο

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη επιστρέφει σε αγωνιστική δράση, αφού θα αγωνιστεί στο Αιγάλεω με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, στο πρώτο παιχνίδι για το 2019.

Η ομάδα της Ηλείας μετά την ήττα στην παράταση από τον Ιπποκράτη Κω,  … έπεσε σε αρνητικό ρεκόρ (5 νίκες και 6 ήττες) και είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας, που φυσικά δεν της αξίζει.

Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τον Ιωνικό, σε όλα τα άλλα παιχνίδια ο Κόροιβος το πάλεψε (ακόμη και στον αγώνα με τον Ηρακλή) και θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον δυο νίκες ακόμη.

Όμως επειδή ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, η ομάδα της Ηλείας θέλει άμεσα βαθμούς, για να ανέβει βαθμολογικά και να είναι μέσα στην διεκδίκηση της εισόδου στα πλει οφ.

Αν εξαιρέσουμε τον Ιωνικό Νίκαιας και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που με 20 βαθμούς είναι στην κορυφή, αλλά και δείχνουν ότι είναι μια κλάση ανώτεροι, οι άλλες ομάδες που είναι πάνω από τον Κόροιβο στην βαθμολογία, δεν είναι πολύ μπροστά (ο Ερμής Αγιάς που είναι στην 3η θέση έχει 19 βαθμούς) και με ένα σερί νικών οι αθλητές του Κώστα Σορώτου μπορούν να πλησιάσουν την πρώτη πεντάδα.

Αν όμως δεν έρθουν αυτές οι νίκες, τα πράγματα μπορεί να μπλέξουν και αυτό δεν τον θέλουν σε καμία περίπτωση στον Κόροιβο.