Μπάσκετ

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: «Τζάμπολ» στον σχεδιασμό!

Ακούστε το άρθρο

Διακοπές… τέλος για τον Κόροιβο, με τους ανθρώπους του συλλόγου να σηκώνουν μανίκια και να ξεκινούν το σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η χθεσινή ενημέρωση της ηλειακής ομάδας μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο facebook, την περασμένη Τετάρτη 12/6 έγινε η πρώτη συνάντηση των μελών του συλλόγου, στην οποία συζητήθηκε το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και αυτό των χορηγιών και της παρουσίας του κόσμου στο κλειστό της Ήλιδας μέσω των εισιτηρίων διαρκείας.

Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, το οποίο ενδιαφέρει περισσότερο τους φιλάθλους, όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ, πρώτο στην ατζέντα βρίσκεται το θέμα του προπονητή, με την διοίκηση να επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας με τον Σπύρο Σαμόλη κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες αποτελεί επιθυμία και του νεαρού τεχνικού ο οποίος αν όλα κυλήσουν κατ’ ευχήν θα έχει φέτος την δυνατότητα να δομήσει από την αρχή ο ίδιος την ομάδα.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να υπάρξει οριστική απόφαση ανέωσης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κοροίβου:

«Τζάμπολ είχαμε εχθές στον σχεδιασμό της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αγωνιστικό, χορηγοί και εισιτήρια διαρκείας, ήταν τα τρία θέματα που συζητήθηκαν στην χθεσινή διευρυμένη διοικητική σύσκεψη της ομάδας, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις πάνω στα ζητήματα αυτά.

Το ταξίδι μας στην Α2 Εθνική Κατηγορία θα έχει και φέτος μεγάλο ενδιαφέρον και η ομάδα μας σας χρειάζεται όλους δίπλα της!»

Στο προπονητικό τιμ της Εθνικής Παίδων ο Ανδρουτσόπουλος!

 

Ο προπονητής φυσικής κατάστασης του Κοροίβου, Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, θα είναι τη νέα σεζόν μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής Παίδων, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Ο Πυργιώτης Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, που 12 χρόνια τώρα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Κόροιβο, θα είναι μαζί με τον Σπύρο Παντελιάδη, βοηθοί του προπονητή Κώστα Παπαδόπουλου. Μια σπουδαία τιμητική διάκριση για τον Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο, που είναι διδάκτωρ Προπονητικής κι Εργοφυσιολογίας, με πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και το πλούσιο βιογραφικό του δεν πέρασε απαρατήρητο από την Ε.Ο.Κ..

Όλη η επικαιρότητα