Μπάσκετ

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Βελτίωσε την βαθμολογική του θέση…

Ακούστε το άρθρο

Μετά την … επιστροφή του στις νίκες (έπειτα από πέντε συνεχόμενες ήττες), ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη πλησίασε εκ νέου στις θέσεις που οδηγούν στα play off .

Βέβαια πάνω απ’ όλα η ομάδα της Ηλείας θέλει να εξασφαλίσει μια άνετη παραμονή και μετά να κοιτάξει για κάτι παραπάνω.

Όμως αυτή την στιγμή, αν εξαιρέσουμε τον Ιωνικό που έχει 26 βαθμούς, τον Ηρακλή που έχει 25 και ίσως και την Αγυιά που έχει 24, οι άλλες ομάδες, εκτός από τους ουραγούς Καβάλα και Εθνικό, … βράζουν ουσιαστικά στο ίδιο καζάνι.

Στην 4η θέση με 22 βαθμούς είναι τρεις ομάδες, η Καστοριά, ο Διαγόρας Δρυοπιδέων και ο Αμύντας, ενώ ακολουθούν ο Χαρίλαος Τρικούπης με 21 βαθμούς, όσους έχει το Ψυχικό και η Καρδίτσα, ενώ στους 20 είναι το Πευκοχώρι και ο Κόροιβος και στους 19 ο Απόλλων Πατρών και το Μαρούσι.

Από την σημερινή βαθμολογική κατάσταση φαίνεται ότι θα γίνει μεγάλη μάχη για την θέση 4 και 5 και βαθμολογικού πίνακα, αλλά και για τις θέσεις 6-11, που θα δώσουν την άνετη παραμονή.

Ο Κόροιβος θέλει οπωσδήποτε τη νίκη το Σάββατο στον αγώνα με το Ψυχικό και για το πιάσει στην βαθμολογία, αλλά και να κάνει ένα ακόμη βήμα για το κάτι παραπάνω …

Λειμάνις & Χείλαρης στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ

Δύο παίκτες του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα των σκόρερ της Α2, μετά τις πρώτες 14 αγωνιστικές!

Ο λόγος για τον Τομς Λειμάνις που έχει σκοράρει στο σύνολο 261 πόντους (18,6 μ.ο.) με τη φανέλα της ομάδας και μαζί με τον Τζόρτζεβιτς του Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου είναι στην κορυφή του σχετικού πίνακα, αλλά και για τον Δημήτρη Χείλαρη, ο οποίος, με 227 πόντους (16,2 μ.ο.), βρίσκεται στην 5η θέση!

Όλη η επικαιρότητα