Κόροιβος: Νέος τεχνικός ο Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποτέλεσε τον πρώτο στόχο των ανθρώπων του Κοροίβου, από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο με τον Σπύρο Σαμόλη, αλλά η διαδικασία με την προσπάθεια να βρεθεί στην Basket League μέσω της wild card, πάγωσε τις εξελίξεις.

Ωστόσο, η «Πατρίς σπορ» με ρεπορτάζ της στις 14/7 σας είχε ενημερώσει ότι ο πρώην προπονητής του Ιπποκράτη Κω και της Εθνικής U16 ήταν ψηλά στην λίστα, και έτσι πλέον αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας της Ηλείας, και θα την καθοδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κοροίβου:

«Ο ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο. Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Εθνικής U16 συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδα μας και ήδη τρέχει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ο κόουτς Παπαδόπουλος εργάστηκε στα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Ν. Κηφισιάς και συγκεκριμένα στα τμήματα Νέων (U 20) και Εφήβων, στο ανδρικό τμήμα της ομάδας, ενώ ακόμα έχει βρεθεί στον πάγκο των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού και του Δούκα, αλλά και στους πάγκους των ανδρικών ομάδων του Άρη Πετρούπουλης και του Ίκαρου Καλλιθέας. Η περυσινή περίοδος τον βρήκε στην πάγκο του Ιπποκράτη Κω.

Κόουτς καλώς ήρθες στην οικογένεια του Κοροιβου!».