Μπάσκετ

Κόροιβος: Με νίκη στη Νέα Σμύρνη αγκαλιάζει την παραμονή

Ακούστε το άρθρο

Μετά από διακοπή δυο περίπου εβδομάδων, επαναρχίζει το Σάββατο το πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE με την 17η αγωνιστική.

Ο Κόροιβος όπως είναι γνωστό, αγωνίζεται το Σάββατο 3 Μαρτίου και ώρα 18:30 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σε έναν αγώνα όπου οι Ηλείοι με νίκη εξασφαλίζουν κατά 90% την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος θα έχει στην διάθεση του σε αυτό τον αγώνα τον Κέβιν Λάνγκφορντ που βρίσκεται ήδη στην Αμαλιάδα, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από τον Κόροιβο, για διαδικαστικούς κυρίως λόγους.

Ο Κέβιν Λάνγκφορντ αναμένεται να βοηθήσει και αμυντικά, αλλά και επιθετικά την ομάδα της Ηλείας έως την λήξη του πρωταθλήματος.

Συνάντηση με τον δήμαρχο Ήλιδας για το «BASKET ΑΓΑΠΗΣ»

Το «BASKET ΑΓΑΠΗΣ», το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης του ΕΣΑΚΕ και του Μεγάλου Χορηγού του Πρωταθλήματος STOIXIMAN.GR, «έρχεται» στην πόλη της Αμαλιάδας και στην Ηλεία γενικότερα, στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Κόροιβου με την ΑΕΚ (10/03-16:30), για τη 18η αγωνιστική.

Για το λόγο αυτό την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος, κ. Χρήστος Λαγός, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΚΑΕ, κ. Χάρης Παρασκευόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Κονδύλης, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο ‘Ηλιδας, κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, και συνεργάτες του, προκειμένου να συζητηθεί και να καθοριστεί το πλαίσιο συνεργασίας ενόψει της διεξαγωγής του «BASKET ΑΓΑΠΗΣ» στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας, ενώ αποφασίστηκε τα τρόφιμα τα οποία θα συγκεντρωθούν να διατεθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση θα ανακοινωθούν σύντομα από την ΚΑΕ Κόροιβος.

Όλη η επικαιρότητα