Μπάσκετ

Κόροιβος: Όλη η προσοχή στον αγώνα με την Κύμη

Ακούστε το άρθρο

Ήττα ήταν και … πέρασε αυτή με τον Παναθηναϊκό, αφού ο Κόροιβος έχει μπροστά του το Σάββατο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αυτό με την Κύμη, που θα διεξαχθεί στις 16.30 στο κλειστό της Ήλιδας.

Η μεγάλη ομάδα της Ηλείας θέλει τη νίκη σε αυτό τον αγώνα για να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση και να βάλει τις βάσεις για την άνετη παραμονή στην BASKET LEAGUE.

Φυσικά ο αγώνας με την Κύμη δεν θα είναι καθόλου εύκολος, αλλά οι αθλητές του Ντίνου Καλαμπάκου έχουν αποδείξει ότι ξέρουν πως να κερδίζουν τέτοια παιχνίδια.

Επιπλέον ο Κόροιβος θα έχει πιο έτοιμους μέσα στο παρκέ τους Κον και Φλόρβιους, τους δυο νέους ξένους του, από τους οποίους περιμένει πολλά στα παιχνίδια που έρχονται.

Όσον αφορά τον Κάρσον που δεν έπαιξε στο ΟΑΚΑ, θα είναι έτοιμος για το σημαντικό παιχνίδι με την Κύμη.

Σπουδαίο διπλό για το εφηβικό

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος, η ομάδα του Κόροιβου νίκησε στην Πάτρα την Παναχαϊκή με σκορ 60-62 στην παράταση!

Δεκάλεπτα: 10-13, 32-27, 40-40, 54-54, 60-62

Κόροιβος (Λεβεντούρης): Γιαννακόπουλος 1, Θεοδωρακόπουλος Α. 1, Θεοδωρακόπουλος Σ. 1, Χρυσανθόπουλος 4, Ρούνης 11, Λάττας 12, Φωτόπουλος 2, Αθανασόπουλος 7, Κάτζος 24, Αποστολόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα