Κόροιβος: Ολοκληρώθηκε το ρόστερ, ώρα για δουλειά!

Ο Κόροιβος, δια στόματος Νίκου Καλαμπάκου, όπως διαβάσατε τις προηγούμενες μέρες ολοκλήρωσε το ρόστερ του και πλέον ο προπονητής της ομάδας έχει κάτι παραπάνω από δυο βδομάδες για να δουλέψει με όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του και να τους προετοιμάσει για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, με πρώτο αγώνα αυτόν κόντρα στον Προμηθέα που θα διεξαχθεί στον Πύργο στις 23/9.

Mοναδική εκκρεμότητα παραμένει οΕβαρίστ Σονγκάνια ο οποίος αναμένεται στην Αμαλιάδα μόλις τακτοποιηθεί το θέμα της βίζας του, προκειμένου να ενταχθεί και αυτός στις προπονήσεις.

Το φετινό ρόστερ των κυανόλευκων χτίστηκε με υπομονή και στοχευμένες κινήσεις μιας και η διοίκηση έκλεισε τα αυτιά της σε όλους αυτούς που έλεγαν ότι η ομάδα έχει καθυστερήσει τον προγραμματισμό της. Αν ρίξει άλλωστε κάποιος μια ματιά στο φετινό έμψυχο δυναμικό θα δει πως υπάρχουν παίκτες που συνδυάζουν εμπειρία (όπως οι Σαχπατζίδης, Σπυριδωνίδης κλπ), αθλητικότητα (όπως οι ΝτεΚοσέι, Ρούντρι, Χάινς κλπ), ταλέντο (Μιλεντίγιεβιτς, Σκουλίδας), δίψα για διάκριση (όπως πχ ο Αντωνάκης) αλλά και το ντόπιο στοιχείο (Μπεκρής).

Ο Ντίνος Καλαμπάκος πλέον, καλείται όλα αυτά τα στοιχεία να τα «δέσει» και να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα βγάλει εις πέρας και τον φετινό «μαραθώνιο» της Basket League.

H ηλειακή μέχρι τις 23 του μήνα και το ματς με τον Προμηθέα αναμένεται να δώσει τουλάχιστον δυο φιλικά παιχνίδια, με το πρόγραμμα να αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς αν και λογικά το ένα από αυτά θα δοθεί προς το τέλος της επόμενης βδομάδας.

«Περαστικά Νίκο!»

H οικογένεια του Κόροιβου εκφράζει τις πιο θερμές της ευχές για περαστικά στον Assistant Coach της ομάδας, Νίκο Παπανικολόπουλο, ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα σε μικρή χειρουργική επέμβαση!