Μπάσκετ

Κόροιβος: Σε πρώτο πλάνο και η αναβάθμιση του κλειστού

Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο είχαν χθες οι κ.κ. Χρήστος Λαγός και Διονύσης Κάτζος του Κόροιβου.

Η συζήτηση αφορούσε κυρίως την αναβάθμιση του κλειστού του δήμου Ήλιδας, με τους κ.κ. Λαγό και Κάτζο να επισημαίνουν τα προβλήματα που υπάρχουν και πρέπει να διευθετηθούν, αν είναι δυνατόν, πριν την επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στην BASKET LEAGUE.

Επιπλέον έγινε γνωστό ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 28 Αυγούστου υπό τις οδηγίες του κ. Ντίνου Καλαμπάκου, που θέλει αν είναι εφικτό, να έχει στην διάθεση του το 80-90% του νέου ροστερ της ομάδας.

Έως τώρα οι Ηλείοι έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του Αμερικανού Μάρκους Πόσλεϊ και την παραμονή των Αλέξανδρου Σπυριδωνίδη και Γιάννη Σαχπατζίδη, ενώ σύντομα θα έχουμε νεότερα τόσο όσον αφορά τις μεταγραφές, όσο και τις ανανεώσεις.

 

Εξελίξεις σύντομα …

Για την ομάδα της Ηλείας έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα έως τώρα, ότι ενδιαφέρουν τον Ντίνο Καλαμπάκο, αλλά σίγουρα υπάρχουν στις σκέψεις του και αθλητές, που το όνομα τους δεν έχει βγει στην δημοσιότητα. Ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο να έχουμε κάποιες εξελίξεις, με τον Κόροιβο να θέλει να κάνει καλές κινήσεις και πάνω απ’ όλα να αποκτήσει αθλητές που μπορούν να τον ενισχύσουν σημαντικά στο προσεχές πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE.

Όλη η επικαιρότητα