Μπάσκετ

Κόροιβος: «Στροφή» σε Ρέθυμνο!

Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη νίκη του Κοροίβου επί του Άρη ανήκει πλέον στο παρελθόν και άπαντες στο στρατόπεδο της ηλειακής ΚΑΕ στρέφονται στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στο Ρέθυμνο που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στις 4.30 μ.μ.

Κρατώντας λοιπόν μόνο τα θετικά και αυτά όχι για να πάρουν τα μυαλά τους αέρα αλλά για να αποτελέσουν οδηγό ενόψει της δύσκολης συνέχειες, οι παίκτες του Ντ. Καλαμπάκου προετοιμάζονται για ένα ακόμα απαιτητικό ματς και μάλιστα το πρώτο εκτός Αμαλιάδας κόντρα σε μια παραδοσιακή πλέον δύναμη της κατηγορίας.

Με δεδομένη μάλιστα την ήττα των Κρητικών στο πρώτο ματς κόντρα στον Κολοσσό, είναι φυσικό η ομάδα του Ν. Βετούλα να τα δώσει όλα για την πρώτη φετινή νίκη. Στο ρόστερ της διαθέτει έμπειρους παίκτες όπως ο Γιαννόπουλος, ο Χάρις, ο Ρόμπερτσον, ο Μέντλοκ και ο πρώην «Κοροιβικός» Ανδρέας Χριστοδούλου, όμως αυτό δεν θα αποτελέσει φόβητρο για τους κυανόλευκους που με την «φούρια» που τους δίνει η εκπληκτική πρώτη εμφάνισή τους στο πρωτάθλημα θα ταξιδέψουν χωρίς άγχος με στόχο το καλύτερο δυνατό.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Μελίνα Μερκούρη» με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ 1.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 14-10-2017

Δ.Κ.Γ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 16:30 ΤΡΙΚΑΛΑ BC ARIES – ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT ΕΡΤ1 Basket League Show

Κ.Γ. ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 16:30 ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS – ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΕΡΤ1 Basket League Show

Κ.Δ.Γ. Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ 16:30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA – ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS (κεκλεισμένων των θυρών) ΕΡΤ1 Basket League Show

ΔΑΚ ΤΟΦΑΛΟΣ 16:30 ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ ΕΡΤ1 Basket League Show

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ 17:00 ΑΡΗΣ – ΑΕΚ ΕΡΤ1 live

ΚΥΡΙΑΚΗ 15-10-2017

Κ.Γ. ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ 17:00 ΚΥΜΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΡΤ1 live

ΟΑΚΑ 18:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS – ΠΑΟΚ  COSMOTESPORT4HD live

Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς: «Κλειδί η έδρα για την παραμονή!»

Η μεγάλη νίκη του Κοροίβου επί του Άρη όπως είναι λογικό έφερε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στους πρωταγωνιστές της. Ένας εξ’ αυτών ήταν και ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς ο οποίος μίλησε στο sport24 για τη σεζόν που ξεκίνησε, τη δουλεία που γίνεται στην ομάδα και τους προσωπικούς του στόχους. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Η έδρα  είναι… κλειδί για την παραμονή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί στο γήπεδο μας. Εννοείται πως σε κάθε παιχνίδι θα δίνουμε το 100% για το θετικό αποτέλεσμα. Είτε εντός, είτε εκτός. Ξέρουμε, όμως, πόσο σημαντικό είναι να υπερασπιστούμε την έδρα μας, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει με τη φωνή του. Ήταν ο 6ος παίκτης (στον αγώνα με τον Άρη) μας και θέλουμε να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά μας και να δίνει έξτρα ώθηση. Στον Κόροιβο γίνεται μία πάρα πολύ καλή δουλειά. Συνολικά. Δεν είναι μόνο ο coach Καλαμπάκος. Όλο το προπονητικό τιμ, όλοι οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν με όρεξη για να πετύχουμε κάτι καλό. Προφανώς, έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας και πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Κανείς δεν είναι έτοιμος αυτή την εποχή αλλά δουλεύουμε σωστά. Προσωπικά, αυτό που θέλω είναι να κερδίσω μέσα από τη δουλειά μου κάποια λεπτά συμμετοχής. Θέλω να δουλεύω για να γίνομαι καλύτερος, γι’ αυτό δίνω καθημερινά το 100% των δυνάμεων μου. Πιστεύω πως μπορώ να πετύχω μέσα από τη σκληρή δουλειά. Υπομονή και δουλειά».

Όλη η επικαιρότητα