Μπάσκετ

Κόροιβος: Συγκέντρωση με κύριο θέμα το οικονομικό

Ακούστε το άρθρο

Λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον Άρη, οι Koroivians διοργάνωσαν χθες συγκέντρωση στο Λαζαράκειο, όπου συζητήθηκαν οι κινήσεις που μπορεί να γίνουν για να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν και άνθρωποι από τη διοίκηση του Κοροίβου, οι οποίοι ανέλυσαν την κατάσταση και ζήτησαν την ενεργοποίηση και συμμετοχή και άλλων για να μην υπάρξουν προβλήματα στην πορεία της ομάδας στο άμεσο μέλλον.

Μπορεί η συζήτηση να περιστράφηκε γύρω από τα οικονομικά, αλλά  ακούστηκαν και διάφορες απόψεις για την εύρεση λύσεων για το γενικό καλό της ομάδας, προκειμένου αυτή χωρίς πρόβλημα να συνεχίσει να κοσμεί τον ηλειακό αθλητισμό στο μεγάλο ελληνικό πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE.

Επίσης συζητήθηκαν και κάποιες σκέψεις, προκειμένου οι φίλαθλοι να αφυπνίσουν την ομάδα και να σταθούν στο πλευρό της στα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται.

*** Μπορεί οικονομικά ο Κόροιβος να μην μπορεί να κάνει ακριβές κινήσεις για την μεταγραφική του ενίσχυση, όμως αν το τεχνικό τιμ αποφασίσει ότι πρέπει να γίνει κάποια κίνηση, τότε θα εξεταστεί τι μπορεί να γίνει, πάντα σε λογικά πλαίσια.

Για να βοηθηθεί η ομάδα αποφασίστηκε να γίνει νέα προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα από φίλους του Κοροίβου. Ήδη οι Koroivians με την κινητοποίησή τους συγκέντρωσαν φέτος τα τριπλάσια χρήματα από πέρυσι, επειδή όμως οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες, αποφασίστηκε αυτές οι προσπάθειες να ενταθούν στο μέλλον.

Όλη η επικαιρότητα