Μπάσκετ

Κόροιβος: Τετάρτη 26/2 το ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Ακούστε το άρθρο

Αναβλήθηκε τελικά όπως αναμενόταν το πελοποννησιακό ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής στην Α2 Εθνική, ανάμεσα στον Κόροιβο και τον Απόλλωνα Πατρών, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Ο λόγος, όπως έχουμε γράψει σε παλαιότερο ρεπορτάζ, είναι ότι ο προπονητής του Κοροίβου, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι και τεχνικός στην Εθνική Παίδων U16, έχει υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το προσεχές Σαββατοκύριακο 22-23 Φεβρουαρίου στο Πράβετς, εκεί όπου έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας.

Ο κρίσιμος αγώνας του Κοροίβου με τον Απόλλωνα λοιπόν, μεταφέρθηκε για την προσεχή Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 5μ.μ. στο Κλειστό της Ήλιδας.

Οι κυανόλευκοι, χθες, έδωσαν φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα στο Κλειστό της Κ. Αχαγιάς με αντίπαλο την Αχαγιά ’82 προκειμένου οι παίκτες της ομάδας να παραμείνουν σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τους Πατρινούς που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την παραμονή των Ηλείων στο δεύτερο τη τάξει ελληνικό πρωτάθλημα.

H ανακοίνωση της ΕΟΚ

«Λόγω υποχρεώσεων του προπονητή του Σωματείου ΑΣΑ Κόροιβος Αμαλιάδας με την Εθνική ομάδα Παίδων (άρθρο 50, παρ. 1γ κανονισμών ΕΟΚ), ο αγώνας ΑΣΑ Κόροιβος Αμαλιάδας – ΑΣ Απόλλων Πάτρας για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών  αντί της 22/02/2020, θα διεξαχθεί στις 26/02/2020 και ώρα 17.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας».

H ανακοίνωση του Κοροίβου

«Μετά από απόφαση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ο αγώνας της ομάδας μας κόντρα στον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ, ΔΕΝ θα διεξαχθεί το Σάββατο 22/2/2020, λόγω υποχρεώσεων του προπονητή της ομάδας μας με την Εθνική Παίδων, αλλά την Τετάρτη 26/2/2020 και ώρα 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας».

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών, είναι:

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου

Ανατόλια 17.00 Ανατόλια-Δάφνη Δαφνίου Ζαχαρής-Ξενικάκης-Ντούρας (Παπαδόπουλος Ν.)

Καρδίτσας (Ν) 17.00 Καρδίτσα-Τρίτων Τζιοπάνος Ν.-Αγραφιώτης Ιωάν.-Τσιρτσιμάλης (Τέγα)

Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Χαρίλαος Τρικούπης Ανδρικόπουλος-Καλδίρης-Κωνσταντινίδου (Μπέστιας)

Στ. Βενέτης 17.00 Διαγόρας Δρ.-Φίλιππος Βέροιας Χαλαμπαλάκης-Νάστος-Μαρίγλη (Άκελ)

ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Οίαξ Ναυπλίου Κατραχούρας-Μαλαμάς-Σκανδαλάκης (Ντίνος)

Ελευθερούπολης 17.00 Ελευθερούπολη-Αμύντας Πιτσίλκας-Ταρενίδης Στ.-Τσουμαχίδης (Μπρίγκος)

Μετς 17.00 Παγκράτι-Ψυχικό Μάνος-Παυλόπουλος-Τζίμης (Βιδάλης)

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

Ήλιδας 17.00 Κόροιβος-Απόλλων Π. Τσώνος-Θεονάς-Σπυρόπουλος (Θεοδωρόπουλος)

Όλη η επικαιρότητα