Μπάσκετ

Κόροιβος: Θέλει πολλή προσοχή ο Πανιώνιος

Ακούστε το άρθρο

Ο αγώνας με τον Πανιώνιο, το Σάββατο στο Δ.Κ.Γ Ήλιδας, είναι ίσως ο πιο δύσκολος αγώνας που έχει δώσει έως τώρα ο Κόροιβος.

Και αυτό αφού αυτή την φορά σαν φαβορί για τη νίκη κατεβαίνει στο παρκέ ο Κόροιβος, απέναντι σε μια ομάδα που δεν … τρομάζει, αλλά αν δεν προσεχτεί, μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά.

Ο Πανιώνιος μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αφού έχει τρεις ήττες έως τώρα, όμως δεν θα έρθει στην Ηλεία για να χάσει…

Αντίθετα θα είναι πολύ επικίνδυνος και αν οι αθλητές του Κόροιβου δεν είναι απόλυτα προσεκτικοί, μπορεί να τα βρουν σκούρα. Και αυτό δεν το θέλει κανείς Ηλείος φίλαθλος.

Εισιτήρια αγώνα «Κόροιβος-Πανιώνιος Βίκος Cola»

Ενημέρωση σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης του Κόροιβου με τον Πανιώνιο Βίκος Cola, για την 4η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League 2017-18, έγινε χθες.

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ξεκίνησε χθες από τα γραφεία της ΚΑΕ Κόροιβος (Ελευθερίου Βενιζέλου 12, 2ος όροφος) και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα: www.viva.gr

Την ημέρα του αγώνα, λόγω της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Ήλιδας και θα ξεκινήσει στις 14:30.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προγραμματίζουν την προσέλευσή τους στο γήπεδο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης, προκειμένου να αποφεύγεται η συμφόρηση και οι μεγάλες καθυστερήσεις κατά την έκδοση εισιτηρίων και κατά την είσοδο τους από τις Θύρες.

Παρακαλούνται, επίσης, οι νεαροί μαθητές καθώς και οι φοιτητές να προβούν έγκαιρα στην έκδοση του δωρεάν εισιτηρίου, για την προσέλευσή τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων:

-ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ Α1, Α2, Α5: 10 ευρώ

-ΔΙΑΖΩΜΑ Α6 (φιλοξενούμενοι): 10 ευρώ

-ΔΙΑΖΩΜΑΤΑ Α3, Α4: 15 ευρώ

-ΚΕΡΚΙΔΑ Β: 5 ευρώ κοινωνικό εισιτήριο

-ΚΕΡΚΙΔΑ Β: ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για μαθητές & φοιτητές

Γενικές οδηγίες για την έκδοση εισιτηρίων:

-Το εισιτήριο είναι ηλεκτρονικό, αυστηρά προσωπικό και δε μεταβιβάζεται.

-Για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η καταχώρηση και του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) κάθε φιλάθλου. Η καταχώριση ΑΜΚΑ ισχύει και για τους ανήλικους φιλάθλους.

-Για την είσοδο στο γήπεδο απαιτείται η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας κάθε φιλάθλου.

-Για την έκδοση κοινωνικού εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση σχετικού πιστοποιητικού εγγράφου.

-Για την έκδοση φοιτητικού ΔΩΡΕΑΝ εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο.

Ώρες λειτουργίας γραφείων:

-Πέμπτη (26/10): 09:00-14:00 – 17:30-20:30

-Παρασκευή (27/10): 09:00-14:00 – 17:30-20:30

#AllForOne»

Όλη η επικαιρότητα