Ελλάδα

Κορυδαλλός: Συνελήφθησαν οι Αλβανοί δραπέτες

Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν στο Μάτι τελικά από την αστυνομία οι δύο Αλβανοί που είχαν δραπετεύσει από τις φυλακές Κορυδαλλού την Πρωτοχρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι άνδρες της Ασφάλειας είχαν ενδείξεις για το που βρίσκονται οι δύο Αλβανοί δραπέτες, οι οποίο κρύβοντας σε μισοκαμένο εγκαταλελειμένο σπίτι στο Μάτι.

Έτσι λοιπόν “μπούκαραν” στο κρησφύγετο με αλεξίσφαιρα κράνη και αυτόματα, και τους πέρασαν και πάλι χειροπέδες. Μαζί τους οι κακοποιοί είχαν ένα καλάσνικοφ και δύο πιστόλια.

Έρευνες επίσης διεξάγονται σε δύο ακόμα σπίτια, προκειμένου να βρεθούν οι συνεργοί τους.

Η απόδραση τους έγινε ίσως… πιο άνετα απ’ όσο και οι ίδιοι θα μπορούσαν να περιμένουν, αφού απλά πήδηξαν τον μαντρότοιχο!

photo eurokinissi

Συγκεκριμένα και όπως έγινε γνωστό οι δυο νεαροί Αλβανοί, με υλικά που έκλεβαν σταδιακά από τα μαγειρεία των φυλακών, κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν μεταλλικό γάντζο.

Με αυτό το γάντζο, τον οποίο έριξαν στα συρματοπλέγματα του τοίχου από την πλευρά της οδού Αρίσταρχου στο Κορυδαλλό, κατάφεραν με ιμάντες που είχαν δέσει στην άκρη του μεταλλικού γάντζου να βρεθούν στην κορυφή της μάνδρας, η οποία έχει ύψος έξι μέτρων από την εσωτερική πλευρά των φυλακών, να κόψουν με κάποιο εργαλείο το αγκαθωτό συρματόπλεγμα και στην συνέχεια να πηδήξουν στο γρασίδι από ύψος τριών μέτρων στην εξωτερική πλευρά του τοίχου.

newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα