Ηλεία

Κώστας Διαμαντόπουλος: «Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ανανέωσης του εξοπλισμού»

Ακούστε το άρθρο

Λίγες μέρες πριν αποχωρήσει από την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας – Ν.Μ. Πύργου, ο κ. Κώστας Διαμαντόπουλος έκανε έναν μικρό απολογισμό της διοίκησης του, τονίζοντας ότι αφήνει στη νέα διοίκηση ένα πιο σύγχρονο και πιο λειτουργικό νοσοκομείο.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Διαμαντόπουλου:

«Τον Ιούλιο του 2016 η διαχείριση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου έμοιαζε με πέρασμα … από αχαρτογράφητο ναρκοπέδιο. Ο παλιός αξονικός ήταν η … νάρκη που φαινόταν. Υπήρχαν κι άλλες…

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ανανέωσης και εμπλουτισμού του υπάρχοντος εξοπλισμού αξιοποιώντας δημόσιες και ιδιωτικές πηγές χρηματοδότησης.

Δεν περιοριστήκαμε μόνο σε τεχνολογία με σκοπό τη διάγνωση (αξονικός, υπερηχοτομάγραφοι κτλ), δώσαμε έμφαση σε είδη υποστήριξης της ζωής (αναπνευστήρες, μηχανήματα αιμοκάθαρσης).

Αυτή την περίοδο ολοκληρώνονται οι διαδικασίες για την προμήθεια των ειδών που καταγράφονται στον πίνακα.

‘Όσα πετύχαμε και όσα αφήνουμε…προίκα (800 χιλ. για μαγνητικό τομογράφο και 362 χιλ. για ψηφιακό ακτινολογικό…) στην επόμενη διοίκηση είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς που τώρα ωριμάζει και καρποφορεί…».

Παράλληλα ο κ. Διαμαντόπουλος έδωσε στην δημοσιότητα και έναν πίνακα με τον εξοπλισμό που αποκτήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας – Ν.Μ. Πύργου, κατά την θητεία του, συνολικής αξίας 794.352,40 ευρώ.

Ο πίνακας με τον εξοπλισμό που αποκτήθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας – Ν.Μ. Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα