Ηλεία

Κώστας Πετρόπουλος για την Λευκή Νύχτα στον Πύργο: «Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας»

Ακούστε το άρθρο

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η 4η Λευκή Νύχτα που έγινε το Σάββατο στον Πύργο, αφού χιλιάδες πολίτες του Πύργου, της Ηλείας, αλλά και γειτονικών νομών, πλημμύρισαν τους εμπορικούς δρόμους της πόλης και έδωσαν μια βαθιά οικονομική ανάσα στους καταστηματάρχες, που από την πλευρά τους πρόσφεραν πολύ μεγάλες εκπτώσεις, σε όλα τα προϊόντα, πουλώντας ακόμη και κάτω από το κόστος!

Ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Πύργου κος Κώστας Πετρόπουλος μας έκανε έναν μικρό απολογισμό για την 4η Λευκή Νύχτα, τονίζοντας ότι κάθε χρόνο η προσπάθεια είναι αυτή η εκδήλωση να έχει νέα στοιχεία και να γίνεται όλο και καλύτερη.

«Θεωρώ ότι από κόσμο είχαμε λίγο περισσότερο από πέρσι, αφού οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και κατέκλισαν τον Πύργο. Ήρθαν πολίτες απ’ όλο το νομό, όχι μόνο από τον δήμο Πύργου, αλλά και από τους γειτονικούς νομούς της Αχαΐας και της Μεσσηνίας. Και είχαμε και πολλούς ετεροδημότες. Οι καταστηματάρχες είναι ικανοποιημένοι από την κίνηση που είχαν, αφού ταμειακώς η εκδήλωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Από τον Ιανουάριο θα ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε την 5η Λευκή Νύχτα στον Πύργο και θέλουμε κάθε χρόνο να παρουσιάζουμε και κάτι το διαφορετικό, για να ικανοποιούμε τους πολίτες και αυτοί να αγκαλιάζουν την εκδήλωση».

Όλη η επικαιρότητα