Μπάσκετ

Κώστας Σορώτος: «Όλα τα παιχνίδια της Α2 θα είναι δύσκολα»

Ακούστε το άρθρο

«Η κλήρωση του πρωταθλήματος παίζει μικρό ρόλο στον σχεδιασμό των ομάδων, αφού άλλωστε όλοι θα παίξουν με όλους. Πάντως ο αγώνας με την Καρδίτσα θα είναι δύσκολος, όπως δύσκολο θα είναι και κάθε παιχνίδι της Α2 Εθνικής».

Η παραπάνω δήλωση του προπονητή του Κόροιβου κ. Κώστα Σορώτου, στην ερώτηση που του θέσαμε για το πώς βλέπει την κλήρωση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, όπου η ομάδα της Ηλείας θα ταξιδέψει στην Καρδίτσα, δείχνει ότι ο τεχνικός των «μπλε» δεν ξεχωρίζει κάποια ομάδα της κατηγορίας, ούτε στέκεται ιδιαίτερα σε πρεμιέρες και όλα τα συναφή.

Αυτό που τον ενδιαφέρει, είναι η ομάδα του να είναι πανέτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος, για να … ξεκινήσει με το δεξί και να έχει μια καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Πάντως ο κ. Σορώτος χαρακτήρισε καλή ομάδα την Καρδίτσα, αφού αυτή έχει ενισχυθεί σημαντικά έως τώρα.

Πρόσθεσε δε πως, «είναι νωρίς να μιλάμε αυτή την στιγμή για το ποια παιχνίδια είναι δύσκολα, αφού πρέπει πρώτα να διαμορφωθούν τα ροστερ των ομάδων και μετά θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Τώρα όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, θα γίνουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές ακόμη και δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα ανακοινώσεις.

Τέλος ο κ. Σορώτος μας τόνισε ότι θέληση του είναι η προετοιμασία να ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, αν και αυτό ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Ίσως δε οι πρώτες προπονήσεις να γίνουν στην Αρχαία Ολυμπία, αλλά περισσότερα θα ξέρουμε τις προσεχείς ημέρες.

Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ δίπλα στους πυρόπληκτους

Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΙΕΚ ΣΜΑΡΝΑΚΗ δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής μπροστά στην τραγωδία που βιώνει η χώρα μας από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής και έτσι συντάσσεται στη μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Ήλιδας για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη:

«Η χώρα μας έχει βυθιστεί στο πένθος και εκατοντάδες οικογένειες δίπλα μας θρηνούν για τις ψυχές που χάθηκαν άδικα από τις πυρκαγιές στην Αττική.

Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους ανθρώπους αυτούς που η μοίρα τους «έστησε» ένα άσχημο παιχνίδι και έχουμε την υποχρέωση να σταθούμε με κάθε τρόπο δίπλα τους.

Ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη συντάσσεται στη μεγάλη προσπάθεια του Δήμου Ήλιδας για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (ξηρά τροφή, τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμα) και καλεί αντίστοιχα τους φιλάθλους του να συνεισφέρουν.

Η συγκέντρωση τροφίμων γίνεται στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ήλιδας (Αχιλλέας Μπουντουβή 21) Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00.

Η ομάδα μας με τη σειρά της θα στηρίξει στο μέτρο του δυνατού τους πληγέντες, προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης».

Όλη η επικαιρότητα