Αθλητισμός

Κουκουλοφόροι με ρόπαλα χτυπούσαν τη φυσούνα του ΣΕΦ (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Μεγαλύτερες διαστάσεις -από ό,τι αρχικά είχε λάβει- παίρνει το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τη λήξη του «αιώνιου» ντέρμπι για το Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα, βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο παρουσιάζει μια ομάδα κουκουλοφόρων με ρόπαλα στα χέρια να χτυπούν με μανία τζαμαρίες και πόρτες προσπαθώντας να εισβάλουν στη φυσούνα του σταδίου με προφανή στόχο τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τα πλάνα είναι σοκαριστικά με τις δυνάμεις της αστυνομίας να έχουν παραταχθεί σε θέση μάχης για να επέμβουν εφόσον οι κουκουλοφόροι κατάφερναν να σπάσουν τα λουκέτα και να περάσουν στον διάδρομο των αποδυτηρίων!

Στο παραπάνω βίντεο ακούγονται οι κτύποι των ροπάλων στις πόρτες μια ανάσα πριν από τα αποδυτήρια, αλλά δεν φαίνεται η δράση των κουκουλοφόρων. Ωστόσο, υπάρχει σχετικό οπτικοακουστικό υλικό που απεικονίζει την «ωμή βία» των δραστών.

Ευτυχώς για την ασφάλεια των αθλητών, προπονητών και παραγόντων, η εισβολή αποφεύχθηκε, όχι όμως και το ξύλο που έπεσε έξω από τη φυσούνα ανάμεσα στους χούλιγκαν και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η τεταμένη ατμόσφαιρα ηρέμησε αρκετή ώρα αργότερα και αφότου οι δύο ομάδες βρίσκονταν πια ασφαλείς στον χώρο των αποδυτηρίων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα