ΕΠΣ Ηλείας

Κουλούρης: «Όταν έρθει η ώρα, θα βρούμε τις λύσεις!»

Ακούστε το άρθρο

NEA ΠΑΡΑΤΑΣΗ: ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η κυβέρνηση έδωσε παράταση στα μέτρα τουλάχιστον έως τις 11 Απριλίου και αυτό σημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές  θα μείνουν χωρίς προπονήσεις μέχρι τότε. Σύμφωνα λοιπόν με νέα Κοινή Υπουργική απόφαση, τα μέτρα παρατείνονται έως τις 11 Απριλίου. Η προηγούμενη απόφαση αφορούσε στο διάστημα από 14/3/2002 έως και 27/3/2020, αλλά με τη νέα απόφαση τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον έως τις 11 Απριλίου.

Η συγκεκριμένη απόφαση, ωστόσο δεν αφορά μόνο στα καταστήματα, αλλά και σε εγκαταστάσεις γυμναστικής, άλλες αθλητικές δραστηριότητες, εκμετάλλευση αθλητικών εγκαταστάσεων, δραστηριότητες ομίλων.

Εν ολίγοις καμία ομάδα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στο αθλητικό της κέντρο για να ξεκινήσει προπονήσεις τουλάχιστον πριν τις 11 Απριλίου.

Η κυβέρνηση έδωσε παράταση στα μέτρα έως τις 11 Απριλίου κάτι που σημαίνει ότι η καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών δεν θα αλλάξει.

Για το προσεχές διάστημα θα συνεχιστεί έτσι όπως την έχουν συνηθίσει το τελευταίο διάστημα κι έτσι όπως διαμορφώθηκε λόγω της φονικής επέλασης του κορονοϊού. Οι ποδοσφαιριστές από την πρώτη στιγμή έχουν πάρει στα χέρια τους ειδικό πρόγραμμα προπόνησης που πρέπει να ακολουθούν.

Τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα προπονούνται στο σπίτι τους, ενώ βρίσκονται σε διαρκή επαφή με το τεχνικό επιτελείο. Επιπλέον έχουν λάβει και οδηγίες σχετικά με τη διατροφή τους για να μείνουν σε καλή κατάσταση και να είναι σε ετοιμότητα με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, όποτε αυτές ξεκινήσουν!

Ορατότης μηδέν

Φυσικά αυτή την ώρα, και με βάση τη νέα παράταση,  κανείς δεν μπορεί να απαντήσει, για το πότε θα επαναρχίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα, αφού η λογική λέει πως περίπου το Πάσχα θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα με μεγαλύτερη ακρίβεια και προσπαθώντας να προγραμματίσουμε την επόμενη ημέρα.  Αρκετά είναι τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που φτάνουν καθημερινά από παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές και άλλους εμπλεκόμενους φορείς με το ερασιτεχνικό του νομού μας αναφορικά με το τι μέλει γενέσθαι. Το βέβαιο είναι πως υπάρχουν ακόμη αρκετά ματς σε όλες τις κατηγορίες, εκκρεμότητες στο κύπελλο ερασιτεχνών και φυσικά τα πλέι οφ και πλέι άουτ ! Είναι δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια θα στενέψουν αρκετά οπότε θα πρέπει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις και πως θα ολοκληρωθεί (αν όλα πάνε καλά) αυτή η ταραχώδης χρονιά που πλήττει αναγκαστικά και το ποδόσφαιρο.

Άρης Κουλούρης (Πρόεδρος ΕΠΣ  Ηλείας): «Να περάσει η μπόρα και… βλέπουμε!»

«Η Ελλάδα, η Ηλεία μας, όπως και οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, ζούμε πρωτόγνωρες και σίγουρα πολύ δύσκολες καταστάσεις και κανείς δεν γνωρίζει που θα μας βγάλει όλο αυτό με τον πολύ επικίνδυνο ιό. Στο νομό μας η κατάσταση δεν είναι διαφορετική, αφού όλα έχουν «νεκρώσει» και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε ακριβώς θα βγούμε από αυτή την δύσκολη κατάσταση που έχουμε περιέλθει. Προς  το παρών αυτό που μας απασχολεί αυτή την ώρα είναι να βγούμε από την κρίση με όσο το δυνατόν λιγότερα θύματα! Και όπως έχω τονίσει και άλλες φόρες, για μπάλα θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα! Άλλωστε την απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ, φυσικά όταν έρθει η ώρα! Ας περάσει αυτή η «μπόρα» και θα βρούμε τις λύσεις, κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας»!

 

Όλη η επικαιρότητα